Jak vypadá Jeskyňka z Básníků? Dnes je jí 57 let a je stále krásná!

Většina televizních diváků si pamatuje něžnou zdravotní sestřičku Jeskyňku, která zlomila srdce Štěpánovi z legendárních Básníků. Avšak po krásné herečce nakonec přišla změna. Rozhodla se dát přednost rodině a zvolila si úplně jinou kariéru.

V době svého dospívání, slovenská herečka Adriana Tarábková se cítila velmi nejistě kvůli své štíhlosti. Paradoxně však právě tato její křehkost pravděpodobně přitahovala pozornost médií. Nejprve zažila úspěch jako modelka v časopisech pro ženy a dívky, a poté si ji všiml slovenský režisér Miloslav Luther a obsadil ji do své pohádky Král Drozdí brada.

Její osudová role přišla až s čtvrtým dílem populární filmové série Básníci. V tomto filmu jí ztvárnil zamilovaný Štěpán Šafránek, který jí v jedné scéně vyznával lásku slovy: „Jsi modrá jako hladina, jsi řeka, která usíná, jsi jako nebe za úsvitu a věříš na lži ze soucitu.“ Nakonec však její postava Jeskyňka Štěpána odmítla. Po úspěchu v tomto filmu mnozí očekávali, že ji čeká velká herecká kariéra, ale osud měl jiné plány.

článek pokračuje na další stránce..