Jaká je karma vašeho roku narození: Vyberte si své číslo a zjistěte, jaká budoucnost vás čeká

Jedna

Překonejte úzkost a strach. Není třeba o sobě pochybovat, rok co rok vás to brzdí a brání v postupu. Podívejte se blíže na svůj život, je mnoho věcí, za které můžete být vděční. Buďte optimističtí a radostní, protože tak se budete moci zbavit každé překážky, která vám přijde do cesty.

Dva

Rozvíjejte své vlastní ambice. Ukázat vůdčí vlastnosti, iniciativu. Narodil jste se jako vůdce a vaším karmickým úkolem je být vůdcem v různých oblastech života. Víte, jak pracovat s lidmi, jaká slova říkat a jak z nich dostat to, co chcete. Snažte se stát vůdcem v tom, co děláte, a vaše karmické poslání bude splněno.

Tři

Omezte své nezdravé ego a zklidněte svou mysl. Někdy vás negativní a impulzivní emoce dostanou do nepříjemné situace, a to kvůli nedostatku vnitřního klidu. Zkuste v sobě najít klid, umlčte kritiku a negativitu. Máte problémy ve vztazích, protože promítáte svou negativní energii na ostatní.

Čtyři

Rozvíjejte vůli a akci! Sílu v sobě máte, neomezujte ji a udržujte se v komfortní zóně. Je třeba dělat kroky vpřed, někdy překračovat hranice a riskovat. Dokud se budete bát převzít iniciativu, budete klepat na místě. Máte v sobě velkou sílu použít, co chcete – směle do toho!

Pět

Věřte ve svou sílu. Zbavte se nepodložených pochybností, nejednoznačných rozhodnutí a nastartujte cestu své životní show. Jste často nerozhodní a dáváte si pozor na komentáře ostatních. Poslouchejte vnitřní hlas, který vám říká, kudy se vydat. Jste často frivolní a máte tendenci příliš důvěřovat lidem. Pro změnu začněte věřit sami sobě a sledujte, jak se váš život mění.

Pokračování na další straně