Jaký je tvůj měsíc narození? To je tvůj osud!

Duben – tvrdé kariéristy.
Dubnoví lidé jsou neuvěřitelní materialisté a úžasní odvážní muži. Zdá se, že se ničeho nebojí! Dubnové narozeniny jsou rozhodující, sebevědomí, rodí se vůdci a někdy v návalu nekonečných nápadů a plánů mohou zapomenout na takt a jemnost.

O ženách narozených v dubnu můžeme říci, že „zastaví cválajícího koně“. Muži mohou dokonce dosáhnout těch nebývalých kariérních výšek a smést všechno, co jim stojí v cestě. Zároveň jsou v lásce velmi vášniví a jemní, protože tak či onak usilují o duševní pohodu.

Mohou být spolehliví tvrdohlaví lidé.
Tvrdohlaví a nekompromisní, narozeni v květnu, je obtížné dělat ústupky, protože mají velmi rádi moc a kontrolu. Zároveň s nimi můžete vyjednávat pomocí logických a železných argumentů.

Nálada májových narozeninových osob je proměnlivá, ale obecně jsou stabilní – loajální, spolehliví a zásadoví lidé. V lásce jsou obvykle velmi vášniví a ve své kariéře dosahují neuvěřitelných výšek. Držet krok s Mayovými je téměř nemožné.

Červen – talentovaní charismatici.
Jsou to lidé informací, nápadů, drbů, rozmarů a výkyvů nálad. Červnové narozeniny jsou velmi zranitelní, ale schovávají to za brnění komplexů.

Jsou to bystrí a talentovaní lidé, skvělí řečníci a charismatičtí vůdci, kteří však podléhají mnoha neřestem. Pokud červnové narozeniny mohou lidé překonat své slabosti pomocí síly vůle, čeká je ta nejskvělejší budoucnost.

Červenec – spěchající duše.
Složité, rozporuplné, mnohostranné a záhadné červencové narozeniny se více než kdokoli jiný snaží o nezávislost a svobodu, ale poté, co ji obdrželi, ne vždy vědí, co s tím mají dělat. Paradoxem je, že jsou lidmi milující svobodu a sami si velmi rádi zakládají kontrolu a svá vlastní pravidla. Přijít s jejich listinou do podivného kláštera je o nich.

Narození v červenci jsou neuvěřitelně sobeckí, ale tak okouzlující, že jim to často unikne. Tito lidé vědí, jak milovat a být přáteli, ale v hloubi duše se dívají na všechny.

Srpen – vášnivé povahy.
Narozen v srpnu – vášnivé a emocionální povahy, které vědí hodně o smyslných rozkoších a vědí, jak žít jasně, ve velkém stylu.

Vyznačují se emocionalitou a energií, lidé jsou k nim přitahováni, nejzajímavější události se vždy odehrávají kolem nich, ale často se tito lidé, kteří jsou svou povahou a duší společnosti vůdci, stávají oběťmi intrik kvůli své důvěřivosti. Jejich přirozené kouzlo jim však pomáhá dostat se z jakékoli situace se vztyčenou hlavou.

Září – úspěšní hedonisté.
Lidé narození v září dosahují v podnikání obrovského úspěchu a více než ostatní mají šanci vydělat opravdu obrovské peníze. V jejich hlavě je skutečná kalkulačka, která odpovídá za obezřetnost a praktičnost.

Zářijové povahy zároveň vědí, jak si užívat života a přesně vědět, k čemu jsou všechny tyto snahy – jejich láska k prosperitě a pohodlí pochází z velké lásky k sobě samým.

Říjen je kontroverzní skeptik.
Složití a proměnliví, navenek se tito lidé zdají být nejjednodušší dobrosrdeční, ale jakmile se ponoříte hlouběji, uvidíte rozporuplnou směsici nejrůznějších emocí, které jsou vlastní kreativní povaze.

Pochybují o všem, ale bez neustálé emoční podpory chřadnou, takže není důvod očekávat klidný život po boku těch narozených v říjnu. Bonusem komunikace s nimi je dostat se do víru zajímavých životních situací – dobrodružství s nimi se nelze vyhnout!

Listopad je tajemný intelektuál.
Skutečná Pandořina skříňka, lidé v listopadu jsou nejzáhadnější ze všech typů. Vůle, charisma a inteligence – to jsou tři pilíře, na nichž jsou založeny vlastnosti těchto mnohostranných lidí.

Mezi těmi, kteří se narodili v listopadu, je obrovské množství femme fatale a nebezpečných mužů, okouzlujících manipulátorů, kteří na ostatní působí jako magnet. Kdyby nebylo vnitřních obav a nadměrných ambicí, mohly by dobýt svět. Ne každému se podaří dostat ze vztahu s takovým člověkem beze ztráty – nečekejte na bezpečné útočiště s listopadovými narozeninami!

Prosinec – rozumní idealisté.
Moudří, silní a praktičtí lidé, kteří se narodili v prosinci, se zdají být baštou obezřetnosti a zdravého rozumu. Ale v tomto životě není všechno tak jednoduché. Lidé z prosincových narozenin jsou hrozní idealisté, kteří ve jménu dobrých cílů mohou smést vše, co jim stojí v cestě.

Není snadné je zlomit, ale oni sami, upadající do víru vášní a vlastních obtížných představ o životě, lásce, dobru a zlu, často dostávají nepříjemné životní lekce. Mezi těmi, kteří se narodili v prosinci, je spousta renomovaných lidí, jejichž názoru většina věří. Sami mají tendenci měnit své víry s věkem.

Zdroj.esoteric