​​JAKÝ JSTE BYLI VE SVÉM MINULÉM ŽIVOTĚ A JAK TO OVLIVNILO VÁŠ OSUD DNES: Vše se skrývá za dnem a měsícem vašeho narození

Od 1. do 10. března, od 27. listopadu do 18. prosince

CÍSAŘ

Měl jsi hrdou a ambiciózní osobnost a velkou inteligenci. Podařilo se vám vyšplhat i na královský trůn, stal jste se vládcem velké říše. Vládli jste přísně a disciplinovaně.

V tomto životě se vám nelíbí, když vám druzí přikazují a vedou. Milujete svou svobodu a snažíte se ji udržet ze všech sil. Jste velký jedinec a odmítáte vše kolektivně. V lásce jste také sobec ​​a všechny vaše milostné vztahy jsou krátkodobé.

Od 12. do 29. února, od 20. do 31. srpna

OBLÍBENÝ KRÁL A VLÁDCE

Nikdy jsi neměl rád násilí. Všechno, co jsi dělal, bylo taktní a jemné a podařilo se ti získat mnoho srdcí. Velmi často jste však měli problémy kvůli žárlivosti soupeřů.

Dnes jste velmi citlivý člověk a zlobíte se, když vám někdo zasahuje do osobních záležitostí. Bojíte se samoty a izolace. Jste nedůvěřivý a velmi těžký vůči milované osobě. Nedáváš najevo své city.

Od 20. dubna do 8. května, od 12. do 19. srpna

NELÍTOSTNÝ DOBYVATEL

Megalomanie a touha prosadit svou vůli byly nejcharakterističtějšími rysy vašeho minulého života. Měli jste mnoho odpůrců. Byli jste nemilosrdní vůči nepřátelům a těm, kteří by vám stáli v cestě za vaším cílem.

V tomto životě nenávidíte autority a autoritativní lidi. Snažte se dosáhnout míru a harmonie. Vaše žízeň po svobodě je velmi silná a neustále hledáte nová dobrodružství. V lásce jste velmi žárliví, ale jste vždy připraveni dát svou duši osobě, která vás potěší láskou a emocemi.

Od 9. do 27. května, od 29. června do 13. července

VZDĚLANÝ A MOUDRÝ ČLOVĚK

Věděl jsi dobře, že sláva je dvousečná zbraň. Byli jste na sebe přísní – chyby se nesměly. Pochopili jste, že smrt není jen fyzická, ale i duchovní událost.

Ve svém současném životě máte k lidem velkou důvěru. Jste autoritativní osoba s dobrou pověstí. Nesnesete povrchní „rozhovory“. Přátelství je pro vás posvátná věc a jste věrný přítel. V milostném životě hledáte pravdu, něhu a romantiku.

Od 11. do 31. března, od 18. do 29. října, od 19. do 31. prosince

SKVĚLÝ REPRODUKTOR

Byl jsi velmi chytrý stratég se skvělými řečnickými schopnostmi. Vaše slabost – vaše romantická stránka a něžné srdce. Prožívali jste lásku tělem i duší a více jste dávali, než dostávali. Není divu, že se po zlomeném srdci stanete pomstychtivými.

V současném životě stále máte řečové schopnosti a hledáte ještě pevnější vztah s ostatními. Nesneseš zlé lidi. Za přátelství dáte cokoliv a vaši přátelé se na vás mohou vždy spolehnout. V lásce jste velmi podezřívavý a žárlivý.

Od 28. května do 18. června, od 28. září do 2. října

DOBRODRUŽSTVÍ NĚŽNÉHO SRDCE

Smyslem života pro vás bylo objevovat neznámá místa. Měli jste velmi zvědavou osobnost s bujnou představivostí a snažili jste se uhasit svou žízeň po dobrodružství. Chtěli jste se naučit mnoho cizích jazyků a navštívit mnoho neobjevených míst.

Nyní jste velmi nezávislý člověk s různými zájmy. Vy se však snažíte objevovat nové obzory a nechcete se ukotvit

jedno místo. V lásce hledáte svou spřízněnou duši.

Od 1. do 19. dubna, od 8. do 17. listopadu

ZNÁMÝ REBEL

Vždy jste se snažili objevit mystiku. Měl jsi velkou prorockou moc a určitě jsi se podílel na bílé magii. Byl jsi velmi společenský. Vaše láska k druhým byla spíše duchovní než fyzická.

V současném životě jste autoritou s kritickou myslí. Velmi si vážíte citlivých a moudrých lidí. Jste skvělý psycholog, rychle pochopíte, co před vámi lidé skrývají. V lásce dáváte všechno a totéž chcete od svého partnera.

Od 1. do 7. ledna, od 19. do 28. června, od 1. do 7. září, od 18. do 26. listopadu

BRILANTNÍ INTELEKTUÁLNÍ

Vaše hlavní vlastnosti byly upřímnost a inteligence. Díky své brilantní mysli jste neměli nouzi o závistivé nepřátele. Vaše prorocké vize byly hluboce spojeny s vaší intuicí. Neustále jste toužili po nových poznatcích a objevech.

V tomto životě máte velký smysl pro povinnost vůči lidem. Máte mnoho pozitivních vlastností. Nyní je váš intelekt mnohem větší a snažíte se pátrat hluboko do duše. Vaše motto je: „Chci objevit kořeny všech tajemství.“