Je těhotná 4 roky a stále nemůže porodit! (JAK JE TOHLE MOŽNÉ?)

V září, kdy navštívil odborného porodníka na vyšetření, však nemohl zachytit srdeční tep plodu a navrhl, aby dítě, bohužel, zemřelo v jejím lůně. Radil Sarah, aby okamžitě šla do nemocnice, protože mrtvě narozený plod by mohl představovat hrozbu pro život matky.

Když však Sarah šla k lékařům, nemohli ani potvrdit přítomnost embrya v její děloze, to znamená, že měli podezření, že Sarah není skutečné.

Sarah se toho všeho velmi obávala a byla téměř připravena smířit se s tím, že její těhotenství se ukázalo jako takzvané falešné těhotenství, když zjistila, že její břicho stále trochu roste.

Sarah a její manžel Cornell už dlouho chtěli mít dítě, ale Sarah neuspěla, přežila 9 potratů. Proto se jí toto těhotenství zdálo skutečným zázrakem. Uplynulo však 9 měsíců a Sara nerodila. A po 2 letech nerodila. A po téměř 4 letech …

V roce 2018 se Sarah rozhodla provést ultrazvukové vyšetření plodu. si být jisti. že její břicho není prázdné. A ultrazvuk ukázal, že ve skutečnosti existuje embryo.

Sarah si proto stále věří, že jí v břiše sedí živé dítě, jen roste velmi pomalu. V určitém okamžiku Sarah dokonce našla určitou charitativní organizaci na pomoc těhotným ženám, jejíž odborníci ji ujistili, že její dítě se opravdu vyvíjí jen pomalu.

V únoru 2020 Sarah znovu podstoupila ultrazvukové vyšetření a ukázala, že ve skutečnosti v břiše stále existuje něco, co by bylo možné zaměnit za embryo dítěte.

Sarah chybí menstruace téměř 4 roky, což lze také považovat za známku skutečného těhotenství.

„Věřím, že mám takzvané„ záhadné těhotenství “, kdy dítě roste velmi pomalu než normální děti. A on je stále naživu a já prožívám všechny aspekty těhotenství, i když mě lékaři přesvědčují, že se jedná o fantomové těhotenství. Nemají tušení, o co jde, “říká Sarah.

Poté, co Sarah dvakrát provedla ultrazvuk, její manžel také věřil, že jeho žena nosí skutečné dítě, i když téměř 4 roky. Ztratila však mnoho přátel. Začali považovat Sarah za téměř šílenou kvůli její víře.
Co si o tom myslíš? Možná lže svému manželovi, aby ji neopustil, protože nemůže porodit jeho děti. Nebo je nemocná vzácným onemocněním, když dítě nemůže dozrát v matčině břiše po dlouhé 4 roky? 

Zdroj:Tetev