Je těžké tomu uvěřit, ale těchto 5 lidí skutečně existovalo! Jejich příběhy jsou neuvěřitelné

2. Fennie Mills aka Dívka s velkými nohami  

Fennyho anomálie se nazývá Milroyova choroba nebo lymfostáza a jedná se o vrozenou poruchu lymfatického systému. Díky němu dosáhla velikost ženských nohou délky 17 palců, což je až 43 centimetrů!   

3. Morris Tillett („Francouzský anděl“)  
V dospívání byla chlapci diagnostikována akromegalie, onemocnění spojené s dysfunkcí přední hypofýzy a doprovázené nárůstem nohou, rukou a lebky.  

Tento muž však nebyl outsider. Na začátku 20. století byl dvojnásobným šampionem v boxu v těžké váze a ve 40. letech byl také filmovou hvězdou.  

4. Frank Lentini, také známý jako Bezkonkurenční Lentini  

Frank se narodil s plně funkční třetí nohou, kterou zdědil po špatně tvarovaném siamském dvojčeti. Celý život muž vystupoval v cirkusových představeních, ale to mu nezabránilo v tom, aby se oženil a stal se otcem dvou dětí.

5. Jean Liberra – Muž se dvěma torzy  

Tento muž byl skutečně jedinečný, protože zatímco byl ještě v děloze, jeho tělo pohltilo neformované tělo jeho dvojčete. Po provedení rentgenového vyšetření genové hrudi byli lékaři překvapeni, když zjistili, že uvnitř je malá hlava s obvodem 15 cm. Liberra dokonce pojmenoval své dvojče – Jax. 

Všichni tito lidé jsou skutečně jedineční. Samozřejmě museli projít mnoha zkouškami. Je těžké si dokonce představit, jak dokázali žít normální život a založit si rodiny!  

zdroj:vk.com