JEDNA Z NEJLEPŠÍCH OPTICKÝCH ILUZÍ ROKU: Vidíte, co je na TĚCHTO SVATEBNÍCH ŠATECH PODIVNÉ – málokomu se to povedlo!

Optická iluze, která polechtala mysl mnohých – co představuje výšivka na svatebních šatech?

Obrázek, který byl poprvé zveřejněn na britském bazaru svatebních šatů „Stillwhite“, pobláznil všechny uživatele sociálních sítí a je považován za jednu z nejlepších optických iluzí roku! Dobře se podívejte a zkuste přijít na to, proč se říká, že puzzle je jen pro bystrozraké!

Na korzetu svatebních šatů je na první pohled vidět jen zajímavá výšivka. Nicméně, až když uživatel Redditu poukázal na to, že vzor má nějaký „hlubší“ význam a ve skutečnosti nejde jen o náhodně vyšívané okvětní lístky, čáry a květiny, mnoho lidí si položilo prst na čelo…

Podle jeho názoru tento vzor ve skutečnosti ukazuje tvář „nevrlého staříka“. Pokud se vám stále nepodařilo vidět kontury obličeje, hledejte oči – jsou to symetrické kruhy pod hrudníkem.

Zatímco někteří souhlasili s tím, že vzor vypadal jako mužská tvář, jiní tvrdili, že jim to připomíná spíše test „Rorschachovy skvrny“ na materiálu.

Co však dělá tuto hádanku tak zvláštní, je to, že se ukázalo, že velké množství lidí vidělo na svatebních šatech různé tvary. Někteří řekli, že viděli všechny druhy zvířat, a jeden uživatel napsal:

Pokračování na další straně