Jejich milovaná dvouletá holčička umřela poté, co si hrála na zahradě. Teď chtějí varovat všechny rodiče!

Po řadě vyšetření lékaři konečně odhalili, co za její stav může – šlo o skvrnitý tyfus, což je infekce a hlavními přenašeči jsou právě infikovaná klíšťata. Jenže lékaři toto onemocnění neodhalili včas, a tak se rozšířilo velmi rychle a zasáhlo i mozek.

Bohužel tím, že Kanley byla opravdu ještě malé dítě, její tělíčko nápor tohoto onemocnění nezvládlo a ona upadla do kómatu, ve kterém byla dlouhé dva roky, ovšem bez známky jakékoliv aktivity a při životě ji držely jen přístroje. Pro rodinu to byly dva roky plné utrpení, které vyústily v to nejtěžší rozhodnutí na světě. Měli se rozhodnout, co dělat dál a vybrali si tu možnost, kde už Kanley nebude nijak trpět a rozhodli se ji nechat od přístrojů odpojit.

I přes všechnu bolest se rodiče rozhodli příběh své dcery zveřejnit a varovat všechny ostatní před klíšťaty. Infikovaných klíšťat přibývá a je opravdu velmi důležité své děti proti nim chránit. Pokud rodiče uvidí, že s jejich dítkem není něco v pořádku, měli by okamžitě navštívit lékaře a své pochyby mu sdělit.

ZDROJ: ABC11.COM