Jen pro silné povahy! Dívka si ve vodopádu udělala selfie a omylem natočila smrt muže

V tu chvíli jsme netušili, co se děje. Mysleli jsme, že ve vodě je nějaké zvíře. Nechápali jsme, co se děje, a oni dál křičeli a ukazovali se, “řekla.

„Jedna dívka popadla hůlku GoPro a pokusila se ji použít k záchraně muže.“ Pak jsem neměla čas mrknout, když se někdo utopil, “řekla.

Bading uvedla, že se pokusila zavolat záchranáře, ale nikdo v této oblasti neměl telefonní signál. „Nikdo nevěděl, co dělat, a nemohli jsme pochopit přátele oběti.“
Nohy se mi třásly, když jsem pochopila, co se děje, ale nikdo nevěděl, co dělat, “řekla novinářům. Řekla, že plavčík, který byl u vodopádu, skočil do vody, ale uvědomil si, že nádrž je příliš hluboká a proud je příliš silný, takže se neodvážil ponořit hluboko pod vodu. „Všichni jsme mu řekli, aby to neriskoval.“

Díky bohu, že ne, “řekla dívka. Musela jet 10 minut na místo, kde síť fungovala, a mohla mluvit s pohotovostními službami. Řekli jí, že pod vodopádem je skalní římsa, ve které může někdo uvíznout.

Tělo muže bylo podle novin nalezeno kolem 9:30. Bading nyní chtěl vyzvat úřady, aby instalovaly výstražné znamení a zlepšily kvalitu telefonního signálu. „Plavali jsme tam, kde se tento muž utopil,“ řekla.

Zdroj.sefy.ru