Jestřáb shodil na ženu hada, pak na ni oba zaútočili

„Pokusila jsem se hada shodit na zem, ale on se mi omotal kolem ruky,“ sdělila CBS News. „Začal mě napadat směrem k obličeji. Stále jsem se snažila ho odstranit, ale on neustále pokračoval v útocích,“ popisovala tuto neobvyklou situaci žena z Texasu.

„Jestřáb chytil hada, který byl omotaný kolem mé ruky, a táhl ho sebou, aby ho dostal pryč. Během toho se mi spolu s hadem zvedla ruka,“ pokračovala. Pták se snažil odmotat hada z její ruky. Když se snažil získat svou kořist zpět, jeho drápy ji opakovaně zranily.

Nakonec se jí podařilo se osvobodit a její překvapený manžel ji odvezl do nemocnice. „Tato zvířata mi způsobila bodné rány, řezné rány, odřeniny, škrábance a silné pohmožděniny,“ uvedla a dodala, že útoky hada poškodily i její brýle.

Celý incident označila za traumatizující a přiznala, že v tu chvíli měla pocit, že zemře. Od té doby trpí problémy se spánkem. Život na venkově v Texasu jí ale již před tímto incidentem nebyl cizí, a protože se setkávala s divokými zvířaty, byla na ně zvyklá.