Jste Beran nebo někoho takového znáte? Máte štěstí jsou to naprosto výjimeční lidé

Beran jako rodič

Příchod nového člena rodiny je pro Berana vždy trošku problém, potřebuje čas na zvyknutí. Cítí v tom obrovskou dávku zodpovědnosti, které s sebou miminko přináší. Beran se do všeho řítí po hlavě a ke svým dětem bývá impulzivní a náročný. Ačkoliv se ale bude zdát jako přísný, je to rodič, který své děti nadevšechno miluje a dokáže si se svými dětmi hrát tak, jakoby se vrátil do svých dětských let. Se svými dětmi má neuvěřitelné vztahy, takový jejich malý, jiný svět.

Beran jako dítě

Dítě Beran potřebuje hodně porozumění a něhy, kvůli své obrovské energii, kterou v sobě má a také kvůli své velmi výjimečné osobnosti. Jsou to upovídané děti, kterým slovo tajemství nic neříká. Nedokážou být chvíli potichu a poslušnost je pro ně také cizí. Naopak jsou ale pravdomluvné a čestné, které respektují a milují své rodiče. Dítěti narozenému v Beranovi musíte nechat trošku té jeho volnosti a nelámat jeho osobnost přes koleno, i přesto, že se občas chová divoce.

Láska a intimita

Při námluvách je Beran koketní, netrpělivý a vášnivý. Dokáže za svou lásku bojovat a dokáže jít přes mrtvoly. Na první pohled se může zdát jako silný člověk, ale nenechte se oklamat, uvnitř je to křehká duše, proto se nedokáže svému partnerovi hned otevřít a nějakou chvíli mu trvá, než někomu začne věřit. V lásce je však pozorný, rád svou drahou polovičku překvapuje menšími dárky, kterými dává najevo svou lásku. V milování potřebuje někoho, s kým se cítí opravdu dobře, s kým si rozumí komu může bez okolků svěřit všechny fantazie, které mu proběhly hlavou.

Kariéra

Neexistuje nic, čeho by Beran svou kreativní a ambiciózní povahou nedosáhl. Pokud je ovšem kvalitně a dostatečně motivován. Miluje výzvy, je skvělým článkem v týmu v době krize. Často přichází s novými nápady a inovacemi. Berani bývají velmi dobrými manažery a vedoucími, kteří dokážou své pracovníky motivovat a dobít je pozitivní energii.

Pozitivní vlastnosti

  • Dosáhnou všeho, co si vytyčí a ve vztazích bývají věrní.
  • Jsou to pozitivní lidé, kteří mají dostatek dobré energie za každé situace.
  • Při jakémkoliv problému jsou odvážní a připraveni jej vyřešit a zároveň podpořit ostatní.

Negativní vlastnosti

  • Mají v sobě tolik energie, že mohou působit neukázněně.
  • Jsou tvrdohlaví, protože si váží sami sebe a neradi mění své názory.
  • Umí být i arogantní a v kombinaci s jejich tvrdohlavostí to bývá jejich nejhorší vlastnost. Nejvíce se projeví při hádkách.

Jak porozumět Beranovi

Dříve, než jej kvůli jeho tvrdohlavosti a uzavřenosti odsoudíte, měli byste pochopit jeho emocionální rozpoložení. Musíte si nejdříve získat jeho důvěru a až poté uvidíte, jak obětavý, milý a zábavný ve skutečnosti umí být.

Zdroj:Jenzeny