Jste Beran nebo někoho takového znáte? Máte štěstí jsou to naprosto výjimeční lidé

Termín: 21.3. – 20.4.
Den: úterý
Barva: červená
Element: oheň
Nejvíce si rozumí s: Lev, Váhy, Střelec a Vodnář

Silné a slabé stránky

Silné stránky

Beran je velmi odvážný a také právem považován za nejsilnější znamení zvěrokruhu. Řítí se vpřed bez jakéhokoliv strachu a je připraven čelit výzvám, které mu přijdou do cesty. Nelpí na minulosti a snaží se dívat vpřed. Mezi jeho pozitivní vlastnosti patří nadšení, optimismus, nezávislost, síla, iniciativa a velkorysost.

Slabé stránky

Největší slabinou lidí narozených ve znamení Berana je jejich tvrdohlavost. Dvojice rohů, které si nosí s sebou na hlavě, jim nedovolí vzdát se bez boje a to z nich dělá osobu, která se snaží získat i to, co ve výsledku vlastně ani nepotřebují. Často se také kvůli své hrdosti nedokážou omluvit. Jakmile překročíte jejich hranice, dokážou vybouchnout a pak se neznají.

Beran ve vztazích

Beran je ve vztazích ten, co vás vždy pochopí a porozumí vám. Dokáže respektovat názory a volby jiných lidí, ačkoliv on si myslí něco jiného, což mu jen těžko vyvrátíte. Pro své blízké by udělal všechno na světě a neváhal by ani minutu na to, aby jim pomohl. Beran své blízké chrání a vždy bude stát při vás, ať se bude dít cokoliv, dokonce i v těch nejtěžších časech.

Beran jako partner

Jak již bylo napsáno, Beran má velmi silnou vůli a je nesmírně tvrdohlavý, ale zároveň ochranářský a vášnivý. Potřebuje k sobě partnera, který jej dokáže v těžkých chvílích uklidnit a přivést jej na jiné myšlenky. Často bývá ve vztazích dominantní a v sexuálním životě rád experimentuje.

Pokračování na další straně