JSTE PŘIPRAVENI NA RYBÍ SEZÓNU? Přináší POZITIVNÍ ZMĚNY pro tyto znamení zvěrokruhu, ujistěte se, že jste mezi nimi!

2. Rak

Když je Slunce v Rybách, stávají se oblíbenci hvězd lidé narození ve znamení Raka. Za vlády Ryb Raci konečně uvidí věci ve správném světle a uvědomí si, že láska a blahobyt kolem nich jsou na každém kroku.

Lonely Cancers se usmívají možnosti vstoupit do krásného milostného příběhu s osobou, kterou nedávno potkali. Mnoho Raků si také „sundá závoj“ z očí a pochopí, kdo jim v podnikatelském prostředí opravdu přeje a kdo se jim při pomlouvání usmívá do tváře, jakmile se otočí zády.

3. Štír

Přemoženi krásnou energií, kterou přináší Slunce v Rybách, Štíři změknou a rozhodnou se být opatrnější vůči ostatním, ale i vůči sobě. V první řadě budou cítit potřebu zbavit se kritiky a sarkasmu a ušetřit tak lidi, kteří jim nejsou sympatičtí nebo je z nějakého důvodu „bodli“.

Lidé narození v tomto vodním znamení se obrátí k sobě a svému duchovnímu růstu. Mnoho Štírů se rozhodne ukončit vztah, který je na dlouhou dobu vyčerpával, ale tentokrát bez touhy po pomstě. Období je příznivé pro psaní a výtvarnou činnost i pro vyjednávání lepších podmínek na pracovišti.

4. Kozoroh

Ideální období pro změnu způsobu, jakým se chováte k lidem v práci, začalo. Konečně každého postavíte na místo, jaké si zaslouží, ale jemným a jemným způsobem, který není pro Kozorohy typický.

Automaticky přestanete pracovat na dva a hned budete mít více času věnovat se sobě a svému zdraví, které jste dlouho zanedbávali. Mnoho Kozorohů zváží kratší výlety.

5. Ryby

Když je Slunce ve vašem znamení, není nic, co byste nemohli dělat. „Velká záchrana života“ může začít, hvězdy vás v tom podporují.

Odmítněte stará přesvědčení, vyřaďte z prostředí lidi, kteří vás již dlouhou dobu využívají, přijměte ty, kteří jsou vašimi osvědčenými přáteli, a vydejte se vstříc nové kapitole vašeho života.

Období je ideální na stěhování, změnu zaměstnání, narušení citového vztahu, ve kterém se necítíte dobře, navazování nových přátel a plánování výletu. Přes známosti je tu možnost seznámit se s člověkem, který se vám bude dvořit, a záleží jen na vás, zda přistoupíte na vstup do vztahu nebo ne.

Zdroj.esoteric