Karma nezůstává nikomu dlužná! Toto znamení všem pomohlo a udělalo dobro a nyní ho čeká velká odměna osudu!

BLÍŽENCI

Čas, který plyne, vám přinese změny, které vás mohou zklamat. Nesmíte se vzdát, protože víte, že za to stojíte a že si zasloužíte vše, co by vás udělalo šťastnými. Pokud jste se doposud necítili šťastní, nikdy nevíte.

RAK

Jste daleko od štěstí, stejně jako je nebe daleko od země. Když nastal čas podělit se o odměnu karmy, jako byste nebyli na správném místě. Jen se vám zdá, že karma je vůči vám nespravedlivá, a to vždy i nyní. Doufáš jen jednou, protože štěstí je jedna postava.

LEV

Doufáte v jednoho člověka a chcete s ním přivítat ráno, usměvaví a spolu. Zatímco vy sníte o společném bydlení, váš partner se o tom ani nezmíní. Možná je na čase, abyste tomu, koho milujete, ukázali, co od něj očekáváte, a neváhejte! Karma udělá, co je potřeba.

PANNA

Vždy jste dělali dobré skutky a nestěžovali jste si, dělali jste to, abyste to dostali zpět. Jste takoví, ale nevrátilo se vám to pro vaše dobro.Máte pocit, že se vám osud vyhýbá, ale věřte, že na vás čeká odměna subiny. Jste znamením s nejlepší duší, a proto budete nakonec odměněni štěstím.

Pokračování na další straně