KARMA JE ZDARMA: OPRAVDU SE KAŽDÉMU VRÁTÍ, CO SI ZASLOUŽÍ? 10 ZÁKONŮ, KTERÝCH BYSTE SE MĚLI DRŽET PRO KLID V DUŠI

Mírnost

Tento karmický zákon nás učí přijetí. V životě budete procházet různými zkouškami a bouřemi, ale důležité je, poučit se z těchto lekcí, neprahnou po pomstě, neživé v sobě vztek a zášť, i když vám bylo ublíženo. Neprebývajte v “bouři” příliš dlouho, abyste si s sebou všude nenesly negativní energii.

Růst

Důležité je pochopit, že i když nemůžete na 100% ovlivnit to, co se děje, můžete ovlivnit to, jak se k tomu postavíte. Jediné, co můžete kontrolovat, je vaše vlastní reakce na to, co k vám přichází. Pochopení tohoto zákonu přináší skutečný mír do duše.

Odpovědnost

Vnitřní konflikt bývá nejčastěji příčinou všeho trápení i vnějšího boje. Převezměte odpovědnost za své pocity. Naučte se je směřovat pozitivně.

Spojení

Vaše životní cesta se sama a přirozeně odvíjí. Vše, co jste se naučili z minulých zkušeností, má dopad na to, co a jak prožíváte nyní. Nic se neděje bez příčiny.

Zaměření

Netříští svou pozornost na milion věcí najednou. Pokud se něčemu právě věnujete, věnujte se jen té jedné věci. Nikam nespěchejte. Pokud máte hlavu “rozlítané” kádě-tudy, zvete do svého života negativitu.

Tady a teď

Buďte přítomni. Nevrtejte se stále v chybách, které jste udělali v minulosti. Upierajte pohled vpřed. To je jediná cesta jak můžete růst a zlepšovat se. Vnímejte a vychutnávejte si život v přítomném okamžiku. To je jediné, co skutečně vlastníte.

Opakování

Historie se opakuje a vám se některé životní lekce vracejí znovu a znovu, dokud jejich úspěšně neuzavřete. To je přesně ten pocit: “Proč dokola musím řešit tohle?” Asi musíte, protože jste to ještě nevyřešili. Když vyřešíte, váš život se posune novým směrem.

Trpělivost a odměna

Bez práce nejsou koláče! To platí i v zákonech karmy. Vše dobré, co se vám děje, jste si museli zasloužit. Začněte už nyní pracovat na tom, aby se vám toho dobrého dělo ještě více.

Zdroj:Casprezeny.sk