Karma se blíží a některá znamení nejen potrestá, ale některá také odmění štěstím!

LEV

Zamilovali jste se, ale nebyli jste připraveni na kompromis. Připadá ti to stejné, jako bys nemiloval, ještě horší.. Choval ses, jako bys nevěděl, co je láska, myslel jsi jen na sebe. Nevyšli jste svému partnerovi naproti, ale dusili jste svou lásku a karma vám přináší jen lítost nad vším, co jste ztratili.

PANNA

Karma zaklepe na vaše dveře, i když si myslíte, že to nebude možné. Musíte vynaložit úsilí, abyste se zachránili alespoň nyní.Jste na pokraji pocitů, které vás vedou do neznáma, a musíte se rozhodnout. Než bude příliš pozdě, rozhodněte se, co dělat a jak postupovat.

VÁHY

Vaše nejistota a vaše momentální lenost se propletou vždy, když by neměly.Místo toho, abyste na začátku udělali vše, co potřebujete, a se srdcem upřeným na cíl, všechno zamotáte do klubíčka. Musíte začít rozplétat, co chcete, a najít v tom všem přesně cíl.

ŠTÍR

Karma vás potrestá za něčí slzy, vaše urážky, které z čisté zášti vykapaly.Neuvědomovali jste si, že urážíte právě ty, kteří vás nejvíc milují a kterým na vás záleží. Viníkem byla jedna postava a jen on měl právo vrátit úder.

Pokračování na další straně