Každé znamení horoskopu má svou spřízněnou duši – tady je ta vaše

Lev

Spřízněná duše Lva je někdo, kdo s nimi dokáže držet krok. Máte o sobě neuvěřitelně vysoké mínění. Jiní by dokonce zašli tak daleko, že by vás charakterizovali jako sebestředného. Máte velmi intenzivní osobnost, se kterou je někdy pro ostatní těžké se vypořádat. Takže to dává smysl, že vaše spřízněná duše je někdo, kdo odpovídá vaší intenzivní osobnosti.

Panna

Spřízněná duše Panny je někdo, kdo je přijímá takové, jací skutečně jsou. Neustále soudíte ostatní kolem sebe kvůli své povaze perfekcionismu, ale nemáte rádi, když vás někdo odsuzuje. Proto potřebujete být s někým, kdo vás nebude kritizovat ani soudit.

Váhy

Vaše spřízněná duše je někdo, kdo se vás nebude bát. Jako Váhy budete pravděpodobně považováni za člena společenské elity. A kdo s vámi skončí ve vztahu, tomu by nemělo vadit. Musí se spokojit s tím, že jste obklopeni atraktivními jedinci, protože je přitahujete do svého života.

Štír

Spřízněná duše Štíra je někdo, kdo je vyzývá a zároveň je chrání. Jako Štír máte sklon žít život do extrému. Potřebujete zdravou dávku střídmosti. Proto potřebujete být ve vztahu s někým, kdo vás vyzývá, abyste byli lepší, ale zároveň vám dává pocit bezpečí.

Pokračování na další straně