Každé znamení zvěrokruhu má dvě tváře, teď z nich stáhněte závoj!

Rak

Má mnoho pozitivních vlastností, ale svým vlastním schopnostem opravdu nevěří. Je velmi empatický, vždy mu záleží na problémech lidí kolem sebe, ale často je nedokáže zpracovat a začíná být nervózní.

Lev

Sebevědomý a ambiciózní, je středem světa, rád se účastní každého projektu. Někdy to však přežene a pak vyhoří, zalesní se a začne se nudit.

Panna

Rád se ztrácí v detailech, neodpočívá, dokud nenajde řešení každého problému. Bere život velmi vážně, má hodně trpělivosti. Pokud je váš plán, váš rutinní život rozrušený, můžete snadno ztratit hlavu. Někdy je to rigidní a bude to velmi kritické.

Váhy

Vyznačuje se mírem, klidem a vyrovnaností. Rád pomáhá ostatním, ale když jsou zavaleni problémy, dostane se z rovnováhy a těžko se bude vracet. Dostává se do konfliktu s těmi, kteří mu nedali důvod.

Štír

Jeho smysl pro humor je nepřekonatelný, a proto jsou rádi v jeho společnosti. Je vášnivý, nezávislý a dokáže vše velmi dobře zorganizovat. Pokud se však něco nepeče podle plánu, stane se to pomstychtivé.

Střelec

Optimistický, dobrodružný a vytrvalý. Někdy se však ve vašem životě vyskytnou problémy, které nemůžete vyřešit, a v takovém případě se stanete velmi nepředvídatelným a urážlivým. Pokud si chcete zachovat přátelství, buďte v takových chvílích trpěliví.

Kozoroh

Je pro něj velmi důležité, aby prosperoval a uspěl, bude se snažit dosáhnout co nejvyšší pozice na svém pracovišti. Je chytrý, plný motivace a nápadů lepší než lepší. Někdy však může být velmi tvrdohlavý a nikoho neposlouchat.

Vodnář

Miluje cestování, má velký zájem o jiné krajiny a kultury. Někdy může být příliš emotivní, což není zápor, pouze on sám v tuto chvíli trpí nejvíce. Pokud budeme s Vodnářem dost trpěliví, může být život plný dobrodružství.

Ryby

Láska, pohodlí a bezpečí jsou pro ni velmi důležité. Udělá vše pro své přátele, kteří zase ne vždy oplácejí nezištnou pomoc, a v tomto případě budou Ryby pesimistické, téměř depresivní. Emocionálně zranitelný ne vždy stojí na dvou nohách na Zemi.

Zdroj.esoteric