Když hasiči vykopali 9letou dívenku, byla už mrtvá. Ale to, co našli pod jejím tělem, všechny šokovalo

Objevili další tělo

Jakmile se hasiči rozhodli, že tělo mrtvé dívky zvednou, aby ho mohli odvést, stalo se něco neskutečného. Něco, co nikdo z nich nečekal. Pod tělem malé Giulie leželo další tělo. Byla to menší holčička, která od pohledu vypadala jako její sestra. Ano, 9letá Giulia při zemětřesení zakryla svým tělem svou malou 4letou sestřičku, aby ji zachránila život.

Dopis na rozloučenou

Jedna ze záchranářů byla objevem tak šokována, že se rozhodla napsat malé Giulii dopis na rozloučenou. Stálo v něm zhruba toto: „Ahoj drahá holčičko. Když jsem zachraňovala životy ostatních lidí, ty už jsi ležela pod troskami zhrouceného domu. Nedokážu vyjádřit, kolik cítím bolesti a je mi moc líto, že jsme přišli pozdě. I přes to, že vaše srdce už nebijí, chtěla bych, abys věděla, že jsme vyvinuli veškeré úsilí, abychom vás ochránili. Jsi obrovský anděl, který na mě bude seshora stále koukat. Brzy se uvidíme Giulio. Sice jsme se neznali, ale pamatuj, že tě miluji a obdivuji. Andrea“.

Dojemný dopis se šířil novinami a internetem a dotkl se srdcí lidí z celého světa. Hasiči tak zajistili, že příběh odvážné Giulie nebude nikdy zapomenut.

Zdroj:pro svet