Když rodiče po porodu viděli toto novorozené dítě, rozhodli se ho hodit do řeky. Spása přišla na poslední chvíli

Členové rodiny byli ještě více v šoku než matka. Plánovali krutý zločin: chtěli malého chlapce hodit do řeky, aby se utopil. Byli velmi nábožní a pověrčiví, a proto v něm viděli špatné znamení a dítě satana.

Naštěstí, než k tomuto brutálnímu činu došlo, začala média případ Kuly a jejího unikátního syna medializovat. Informace o nich se rozšířily po celé zemi a dostaly se k doktorovi Bharatovi Pal Dandovi, který pracuje v nemocnici Matra-Chhaya.

Lékař okamžitě vyslal do Pindwary záchrannou službu, která matku a jejího nemocného syna transportovala do zařízení Matra-Chhaya. Do té doby se stav dítěte výrazně zhoršil a kdyby nebyl okamžitě ošetřen, pravděpodobně by nepřežil.

Lékař poskytl malému pacientovi místo v nemocnici a provedl operaci, za kterou prý žádné peníze nevezme. Rozhodující byla léčba: měla obnovit zdraví a pohyblivost dítěte.

Při riskantní operaci trvající mnoho hodin lékaři odstranili nepotřebné „dvojče“ částí těla. Složitá operace byla naprostým úspěchem.

Je štěstí, že se zpráva o nemocném dítěti z Pindwary tak rychle rozšířila po celé zemi. Díky tomu byl strašný zločin zmařen a dítě dostalo šanci na dlouhý a důstojný život.

Zdroj:papilot