Kněz, který navštívil peklo, se rozhodl říct všem lidem, co tam viděl. Z Jeho vize mrazí

Jak vypadá očistec?

Poté kněz v doprovodu anděla strážného odešel do očistce. I tam bylo sedm stupňů utrpení a neuhasitelný oheň. Duchovní tvrdí, že je však nesrovnatelně méně přísná než ta, která existuje v Pekle. Hlavní utrpení duší v očistci spočívá v odloučení od Boha.

Fr. Jose Maniyangat vzpomíná na to, co viděl v Očistci:

Někteří z těch v očistci spáchali mnoho smrtelných hříchů, ale před svou smrtí se smířili s Bohem. A přestože tyto duše trpí, přesto se těší z pokoje a porozumění, že jednoho dne uvidí Boha tváří v tvář.

Kněz promluvil k duším v očistci. Všichni apelovali na to, aby se za ně modlili a aby o to prosili ostatní. Díky tomu budou mít šanci rychleji se dostat do nebe.

Když se za tyto duše modlíme, dostáváme jejich vděčnost prostřednictvím jejich modliteb, a když vstoupí do nebe, jejich modlitby se stanou ještě slavnějšími.

Vizionářský kněz byl potěšen zjevením svého anděla strážného. Popsal ho jako zářivou a jasnou postavu.

Je mým stálým společníkem a pomáhá mi ve všech mých službách, zvláště v těch léčitelských. Zažívám jeho přítomnost všude, kam přijdu a jsem mu vděčná za jeho péči v mém každodenním životě.

Jak je v nebi?

Kněz a anděl se na okamžik přesunuli do nebe. Přišel tam velkým oslepujícím bílým tunelem.

Tolik klidu a radosti jsem v životě nezažil. Pak se obloha okamžitě otevřela a já slyšel tu nejúžasnější hudbu, jakou jsem nikdy předtím neslyšel. Andělé zpívali a vzdávali slávu Bohu. Viděl jsem všechny svaté, zvláště Pannu a sv. Josefa a mnoho oddaných svatých biskupů a kněží, kteří zářili jako hvězdy.

Kněz tvrdí, že měl dokonce možnost setkat se se samotným Ježíšem, který mu řekl, že toto není okamžik jeho smrti.

Chci, aby ses vrátil na zem. Ve svém „druhém“ životě budete pro můj lid nástrojem léčení a pokoje.
Pojedete do cizí země a budete mluvit cizím jazykem. S mou milostí vám bude všechno možné.“ Po těchto slovech mi Panna Maria řekla: „Udělejte, cokoli vám řekne. Pomohu vám ve vaší službě.“

Ve stejné době bylo Maniyangatovo tělo v nemocnici lékařem prohlášeno za mrtvé. Za příčinu smrti bylo považováno krvácení . Tělo se chystalo jít do márnice, ale když tam bylo tělo převezeno, knězova duše se náhle vrátila do těla. Muž cítil velkou bolest, jejímž zdrojem byly rány a zlomené kosti.

Začal jsem křičet a pak se lidé vyděsili, křičeli a utekli. Jeden z nich šel k lékaři a řekl: „To mrtvé tělo křičí.“ Doktor přišel znovu zkontrolovat mé tělo a zjistil, že žiju. Řekl: „Kněz žije, to je zázrak!“ Vezměte ho zpět do nemocnice.

Tento příběh má jistě velký význam pro všechny skeptiky, kteří pochybují o existenci Boha.

Zdroj:twitter