Kontroverze na filmovém festivalu v Cannes: Tom Hanks a jeho manželka ve sporu na červeném koberci

Uživatelé internetu si všimli, že 66letý herec ukázal prstem na zaměstnance a poté na sebe. Někteří věří, že to byl Hanksův způsob, jak muži říct, aby „sešel z jeho očí“. Pár se později připojil k obsazení nového filmu Wese Andersona Asteroid City a také si udělal selfie s Adrienem Brodym.

O čem je film Wese Andersona Asteroid City? (OBSAZENÍ)

Připomeňme, že komedie sedmkrát nominovaného na Oscara Andersona, v níž Hank hraje jednu z hlavních postav, se odehrává v 50. letech minulého století ve fiktivním americkém pouštním městě.

Setkání Junior Stargazer/Space Cadet, jehož cílem je spojit studenty a rodiče z celé země v přátelské a vědecké soutěži, je velkolepě narušeno, když nastanou epochální události.

Na obrazovce uvidíme Jason Schwartzman („Darjeeling Train“), Margot Robbie („Barbie“), Scarlett Johansson („Black Widow“), Tilda Swinton („The Chronicles of Narnia“), Bryan Cranston („Breaking Bad“), Edward Norton (“ Fight Club“), Adrien Brody („Pianista“), Maya Hawke ( „Stranger Things“ ), Steve Carell („The Office“) a Sophia Lillis ( „Dungeons & Dragons: A Thief’s Honor“ ).

Další filmy v Cannes

Ještě dodejme, že jejich nejnovější filmy v hlavní soutěži v Cannes uvede mj Hirokazu Koreeda (vítěz Zlaté palmy za Thieves), Wim Wenders (Nebe nad Berlínem, Sůl země) a Ken Loach (Já, Daniel Blake, Klub Jimmy). Během letošních nesoutěžních projekcí měli diváci možnost vidět mj.: Indiana Jones a artefakt osudu , nová série Sama Levinsona Idol a Killers of the Flower Moon Martina Scorseseho s Leonardem DiCapriem.