KRUH NOSTRADAMUS PŘESNĚ OBJEVUJE BUDOUCNOST: Představte si otázku a odpověď si vybere vás

Jeho předpovědi se splnily a platí i dnes, s výjimečnou přesností

Nostradamus byl astrolog, lékař a alchymista, ale díky svým proroctvím se stal známým po celém světě. Jeho předpovědi se splnily a platí i dnes, s výjimečnou přesností.Nostradamus psal proroctví v metaforách, ale říká se, že věštění podle kruhu vynalezl i on, ačkoli o tom neexistují žádné písemné ani ústní důkazy. Tato metoda je však jednoduchá a překvapivě přesná! Zavřete oči, soustřeďte se otázku, která vás v tuto chvíli zajímá, a sevřete oblast kruhu prstem. Číslo zásahu je odpovědí na vaši otázku.

Podívejte se na odpovědi níže:

1. Ano. Patříte k lidem, kteří neztrácejí vyrovnanost a duchapřítomnost ani v těch nejtěžších situacích. Nevzdávejte se tedy řešení svých problémů, protože výdrž a trpělivost máte v zásobě. Čeká vás úspěch. Mějte důvěru v sebe i v ostatní. 

2. Ano. Ale ne dnes a ne zítra. Někdo vám stojí v cestě a snaží se vás zmást. Neber ho moc vážně. Nepodceňujte ale ani ten odpor. Vyhněte se konfrontaci. Pokuste se najít pozitivní řešení vašeho problému.

 3. Ano. Akce v nadcházejících dnech předčí vaše očekávání. Pokud svou energetickou rezervu začnete využívat rozumně a nebudete ji plýtvat zbytečnostmi, bude výhoda na vaší straně. V každém případě mějte trpělivost a výdrž, jak sami se sebou, tak s ostatními.

 4.Ano. Momentálně se na vás jakoby usmálo štěstí. Není tedy důvod pochybovat o pozitivním výsledku. Štěstí vás bude provázet po dlouhou dobu. Užijte si tyto šťastné neděle…

 5. Správně. V tuto chvíli příliš věnujete pozornost názoru druhých, a proto přicházíte o příjemnou situaci. Nečekejte příliš dlouho, dejte ostatním najevo, že vás a váš názor musí respektovat. Malé taktické hry vedou jen ke zmatkům a poškozují vzájemnou důvěru

6. Všechno půjde trochu hůř, než čekáte. Vycházíte ze špatných předpokladů. Jiní lidé to vidí ve velmi odlišném světle. Proto je nesmírně nutné vyslechnout dobré rady blízké osoby a nepropadat falešným nadějím.

7. Otázka prozatím není řešitelná. Dejte si čas a neplňte si hlavu nezralými problémy. Zkuste si užít okamžik. Vše se vyřeší později. Pokud máte velké obavy, obraťte se za týden o pomoc na magický kruh.

8. Opatrně. Snažte se nevěřit všemu, co vám říkají. Udržujte si v některých věcech určitý odstup. Dnes vše kolem vás vypadá příznivěji, než ve skutečnosti je. Buďte opatrní a dávejte si pozor, abyste se později necítili zklamaní.

9. Není pochyb. Ale budete potřebovat pomoc. Promluvte si s dobrým přítelem o problémech, které vás trápí, protože je objektivní a bude se na věci dívat střízlivěji.

10. Ano. Ale nenechte se jimi uvést v omyl. Ukažte více sebevědomí a bezpečí a pak bude vše v naprostém pořádku. V tuto chvíli se můžete zcela spolehnout na svou intuici. Později nezažijete sebemenší zklamání.

Pokračování na další straně