Krutý osud Jiřího Krampola. Tohle jste o něm určitě nevěděli

Jiří Krampol Zdroj: Blesk.cz
Jiří Krampol Zdroj: Blesk.cz

Jiří Krampol (84) má za sebou čtyři sňatky a tři rozvody. Celý svůj život si nesl obraz své matky, která zůstala s jeho otcem i poté, co přišel o nohu. Život s ním však nebyl vždy shovívavý. Po rozvodech ztratil nejen manželky, ale také kontakt s dětmi.

Jeho syn Tomáš už se mu neozývá. Tomáš, který je tenistou a barmanem a žije v Austrálii, Jiřímu neposílá ani fotografie svých vnoučat. První manželka Jiřího, televizní hlasatelka Jana Fořtová, se po rozvodu znovu provdala a nový manžel Jany přijal Jiřího děti jako své. Jiří byl ze všech dokumentů vymazán jako otec.

Herec Jiří Krampol zdroj: instagram.com
Herec Jiří Krampol, speváčka a muzikálová herečka Natálie Grossová, MMA zápasník Karlos Vémola
Zdroj: Instagram/nataliegrossova_official

Jiří Krampol dal druhému synovi své jméno, ale jejich vztah nepřežil a jeho bývalá manželka, právnička, se znovu chystala provést další svatbu. Po dalším manželovi matky získal Jiří příjmení Suvajdič, ale s ním už neměli nic společného.

Třetí manželka, modelka Marta, přivedla do manželství syna Martina. Jiří ho vychovával jako vlastního, protože již předtím přišel o kontakt se svými biologickými syny z předchozích manželství.

S čtvrtou manželkou Hankou přijal i jejího syna Petra. Aby měli všichni stejné příjmení, rozhodl se Jiří Petra osvojit. Dokonce spolu žili v jednom domě. Jiří poskytl Petrovi také peníze z prodeje nemovitosti. S Hankou se ještě těšili na svou vysněnou dceru, protože si přáli mít společného potomka. Bohužel, kvůli lékařskému pochybení, Hanka musela dceru porodit mrtvou v sedmém měsíci těhotenství, což je velmi poznamenalo. Osud se s legendárním hercem rozhodně nešetřil. V současnosti jej trápí vážné zdravotní problémy.