Které vážné nemoci vám hrozí podle vašeho data narození? Tohle sedí opravdu až děsivě přesně

Beran

Berani jdou často hlavou proti zdi a díky tomu trpí bolestmi hlavy a migrénami. Dávejte také pozor na úrazy očí, zubů i hlavy. 

Býk

Většinou neohrožení Býci mají rpoblémy s krkem a hrtanem. Problémy se skříplým obratlem jsou u Býků denní rutinou.

Blíženec

Blíženci jsou často lehce schizofrenní a proto by si měli dát pozor na dýchací systém a nervovou soustavu. Poměrně často řeší problémy s astmatem, kašlem, záněty nervy a v krajních případech také záněty mozkových blan. 

Panna

Panny jsou velmi urputní lidé a touží po perfektní dokonalosti. Díky tomu je často trápí potíže se zažíváním  a nepříjemné stavy úzkosti. 
Panny by proto měli pravidelně relaxovat a odpočívat na dovolené. 

Váhy

Lidé narozeni ve znamení Váhy maji velmi křehkou rovnováhu. Tato křehká rovnováha se často projevuje v močové soustavě a to především v podobě problémů s ledvinami. 
Hlídat by taky měli svou váhu a stále tělu dodávat dostatek tekutin. 

Střelec

Střelci stále před něčím nebo někým utíkají a možná právě to je důvod, proč trpí problémy s kyčlemi a stehny. 

Štír

Štíři jsou dokonalí v sexualitě a právě proto je čatso trápí potíže spojené s pohlavními rogány. Výjimkou nejsou ani potíže s vylučováním. Dbejte tedy na perfektní hygienu a vyhýbejte se nechráněnému sexu.

Kozoroh

Kozoroh často řeší zdravotní problémy se zuby a kostmi v celém těle. 

Vodnář

Vodnáři jsou velmi roztržití a proto jsou všeobecně náchylní na rlzná zranění. Nejčastěji se jedná o kotníky a holeně. Neměli by zapomínat také na svůj krevní tlak. 

Ryby

Lidé narozeni ve znamení Ryby jsou často velmi depresivní. Často je trápí potíže s lymfatickým systémem a proto je dobré dodat tělu pravidelný pohyb a čas od času by si ěmli dopřát příjemnou masáž. 

Zdroj:irecept