Které vztahy znamení zvěrokruhu jsou v září 2020 ohroženy


Tele. Pokud byl váš vztah s vaším blízkým na pokraji rozchodu, pak nyní s největší pravděpodobností dojde k logickému konci (4. dům také symbolizuje dokončení). A toto rozhodnutí přijmou sami Býci.
Některé vztahy Býka mohou být zraněny bouřemi, které zuří mimo ně – například pokud jste nervózní kvůli penězům nebo dětem.
V každém případě, pokud ukončíte vztah, nespěchejte s vytvářením nových. Raději věnujte čas sobě. Když jste opravdu připraveni, na vašem obzoru se určitě objeví nová láska.
Štír. U většiny zástupců znamení budou otázky lásky a peněz úzce souviset, včetně těch, které jsou v manželství – možné jsou spory o rozdělení finančních prostředků v rodině.
Z tohoto důvodu bude domácí atmosféra hektická a situace může být zahřátá na maximum. Tento měsíc musíte jasně oddělit pracovní a rodinné okamžiky, v práci jste živitelem a doma milujícím a starostlivým rodinným mužem.
Pokud se vyskytnou nějaké finanční problémy, je lepší o tomto tématu nyní aktivně nediskutovat.
Vodnář. Čas změn pro Vodnáře nastává. Sklizeň je zralá, zbývá jen otřást stromem bez čekání na hurikán. Hvězdy negativně ovlivní některé vztahy a místo oživení romantických pocitů dojde k nedorozuměním nebo dokonce ke konfliktu.
Pamatujte, že upřímnost a bezpodmínečné přijetí partnera je klíčem ke šťastnému vztahu. Nehrajte v tichosti, otevřeně diskutujte o naléhavých problémech – a určitě najdete kompromis.
Ryba. Pro Ryby nebude měsíc nejromantičtější. Mnoho z nich se pustí do práce bezstarostně a zde mohou začít kancelářský románek, ale v druhé polovině nenajdou pochopení.
A na první pohled se bude zdát, že jste potkali lásku svého života. Ale toto je zavádějící dojem. Buďte rozumní a své manželství nezkoušejte.
Rak. Ať se stane cokoli v jejich osobním životě, Rak chce víc. 

Zdroj:Esoteric.ru