Kterou část těla si osprchujete jako první? Vypovídá o tom, jak jste dobří v posteli

Jestliže preferujete sprchování hrudníku jako první, ukazuje to vaši praktičnost a důraz na praktické záležitosti ve vašem životě. Jste schopný sexuální partner a rádi zkoušíte nové věci v posteli.

Pokud se opíráme o tuto teorii, první krok, který člověk udělá při vstupu do sprchy, může odhalit jeho povahu a priority v životě, a dokonce i to, jaký je v posteli. Ti, kteří se první osprchují v oblasti genitálií, mohou být vnímáni jako stydliví, zatímco ti, kteří upřednostňují mytí obličeje, mohou vzbuzovat dojem sobectví.

Co si myješ jako první?

Prsa

Jestliže dáváte přednost mytí hrudníku jako prvního kroku ve sprše, svědčí to o vaší praktičnosti a důrazu na praktické záležitosti ve vašem životě. Nejste zastáncem zbytečného vyrušování a nemáte příliš trpělivosti s lidmi, kteří nevidí věci stejně jako vy.

Jste dobrý sexuální partner a v posteli rádi vyzkoušíte něco nového. Nejlepší životní partner je pro vás ten, kdo si jako první umyje vlasy.

Tvář

Peníze mají pro vás obrovský význam a jste ochotni udělat cokoli pro jejich získání. Může vám být méně důležitá bezúhonnost a důstojnost. Máte podezření, že vaši přátelé jsou tu pouze proto, aby vás využili, a vnímáte život jako plný potíží.

článek pokračuje na další stránce…