Který den v týdnu jste se narodili? Vypovídá to o vaší osobnosti, minulosti ale i budoucnosti


Čtvrtek

Lidé narození v čtvrtek mají velmi pozoruhodné rysy. Jsou velmi charismatičtí a zároveň vůdčí typy. V okolí vzbuzují přirozený respekt, ale ne strach. Jejich přátelé a příbuzní je milují, protože v nich vidí vyšší osobnost, jsou ambiciózní, ale ne zlí. Jsou rovněž nezávislí a mají optimistický pohled na svět, i když navenek působí velmi klidně, pro některé až zachmuřeně. Svému okolí, a také každému, kdo si to zaslouží, vzdávají úctu. Ve volném čase se rádi nechají strhnout dobrodružstvím.

Pátek

Lidé narození v pátek jsou velmi tvůrčí osobnosti, často se vyznačují láskou k umění, ale i k charitě. Pomáhají, kde se dá a svůj volný čas rádi tráví produktivně. Mají tendenci být chudí, buď hodně utrácejí nebo rozdají. Mají dobře vyvinutou intuici a jsou zvláštním druhem extroverta. Většinou jsou veselí, jen máloco je odpuzuje a dávají velký význam duchovním věcem. Neumí se vyrovnat s neúspěchy a pak jsou dlouho zklamaní. Jejich životy často ovlivňuje minulost.

Sobota

Lidé, kteří se narodili během “pracovitého” dne, jsou i v reálném životě velmi pracovití. Jsou si jistí v tom, do čeho se pouštějí, mají rádi, když jsou věci předem naplánované a nejsou velmi empatičtí. Často jsou vnímáni jako chladní lidí, kteří se rádi povyšují nad ostatními. Jejich okolí je vnímá negativně, protože neradi dávají rady a raději si dobré věci nechávají pro sebe. Nejsou zlomyslní, jsou jen trochu egoističtí. Co jim však můžeme připsat k dobru je stoprocentní odpovědnost, svědomitost, důvěryhodnost, ale také moudrost.

Neděle

Lidé narození v neděli jsou většinou velmi živí a rádi se líbí svému okolí. Na druhé straně ale zbožňují chvilky, kdy mohou být sami, ale těchto momentů není mnoho. “Nedělní” lidé jsou mimořádně společenští a citliví na vnější podněty. Lehce se frustrují a v takových obdobích nechávají věci nedokončené. Velmi mnoho pro ně znamená, co si o nich myslí okolí. Nejvíce jim pomáhá, když myslí pozitivně, což je zejména v době přetrvávající melancholie trochu problematické. Když však pro ně vyjde slunce, dokážou svou náladou ovlivnit celý svět.

Zdroj:nic.hu