Který měsíc jsi se narodil? To jste opravdu vy!

červenec 

Narození v červenci jsou do jisté míry podobní těm narozeným v červnu, s tím rozdílem, že jsou šťastnější a žijí spontánně. Dokáží udržet tajemství po zbytek svého života, rádi skrývají svou bolest před ostatními. Mají spoustu energie, téměř každý hledá jejich společnost.

srpen

Dívají se na svůj život logicky, dělají každé rozhodnutí pečlivě. Neradi ukazují svou „lidskou“ stránku ostatním. Rodení vůdci, kteří si vždy stojí za svým ve všech situacích. Mají velké srdce, které ne vždy ukazují. Někdy příliš přemýšlejí a je těžké je pustit.

září

Lidé, kteří se narodili v září, chtějí po celý život plnit očekávání ostatních, a proto jsou velmi zklamaní. Jsou to maximalisté i citliví lidé, kreativní, pokorní a neustále hledající, kde a jak by mohli pomoci ostatním.

říjen

Ti, kdo se narodili v říjnu, nemají rádi diskuse a hádky, a proto se jim snaží vyhnout. Nelíbí se jim být sami, bojí se také hluboce, že budou muset zemřít sami. Jsou pozitivní ohledně života, laskaví a upovídaní.

listopad

Pokud jste se narodili v listopadu, jste velmi záhadná osoba, která skrývá vaše skutečné pocity před ostatními. Projdou každou překážkou, když se o něčem rozhodnou, nic a nikdo jim nebrání si to uvědomit. 

prosinec 

Ti, kteří se narodili v prosinci, jsou skuteční věční hybatelé, kteří nejsou schopni dlouho sedět na jednom místě. Jsou to odvážní, ale také pokorní lidé, kteří se rádi baví a bojují za to, co si stanovili za svůj cíl.

Zdroj.esoteric