Láska podle znamení horoskopu: Jakl milují ryby, blíženci a raci?

Blíženci flirtují

Blíženci mají tendenci vidět na každém jeho lepší stránku. Jsou temperamentní, nedělá jim potíže navazovat nové vztahy. Než se ale do někoho opravdu zamilují, stráví dlouhý čas flirtováním a testováním různých partnerů. Jsou to výborní společníci, velmi rádi konverzují (není divu, když jejich vládnoucí planetou je Merkur, planeta myšlení a komunikace), potíže jim ale dělá vyjádřit své city. Blíženci jsou jako vzdušné znamení také poměrně neklidní a netrpěliví, potřebují dostatek prostoru, takže pokud s objektem svého zájmu stráví celý den, je to první známka toho, že se s jejich srdcem něco děje.

Raci hledají spřízněnou duši

Pro Raky, ovlivňované Měsícem, jsou nejdůležitější smysly. Jsou velmi zranitelní, poměrně komplikovaní a potřebují partnera, který jim bude opravdu rozumět, kdo má stejné touhy jako oni. Domov je pro ně  svatyně, kam mohou utéct před světem a kde rádi shromažďují různé věci, které pro ně mají sentimentální hodnotu. Pokud si už tedy domů někoho pustí a dovolí mu dokonce dotýkat se jeho věcí, musí k němu mít opravdu velkou důvěru a cítit vůči němu oddanost. Raci velmi rádi pečují o své blízké, jsou to věrní partneři, a když se zamilují, bývá to na celý život.

Lvi jsou na svou lásku hrdí

Když se zamiluje Lev, potřebuje to vyřvat do celého světa. Okamžitě se pochlubí zamilovanými fotkami na Instagramu. Je totiž hrdý na to, že se zamiloval, a potřebuje všem ukázat, kdo je ta osoba, která zaplnila jeho srdce. Lvi jako ohnivé znamení milují vášnivě a majetnicky. Potřebují mít pocit, že se celý svět točí kolem nich, že jsou dostatečně obdivováni. A když se zamilují, snaží se vytvořit pro sebe a svého partnera dokonalý svět uvnitř milostné bubliny.

Panny potřebují řád

Panny se řídí heslem „čas jsou peníze“. Nejsou to velcí romantici, potřebují mít všechno v životě uspořádané, přehledné a naplánované na několik let dopředu. Nějakou dobu jim proto trvá, než do svého programu zakomponují i partnera. Pokud ale vyhoví dlouhému seznamu jejich náročných požadavků, je jejich vztah na velmi dobré cestě stát se pevným a dlouhodobým.

Pokračování na další straně