Lidé s negativní krevní skupinou nejsou z naší planety. Vědci tvrdí, že jsou jasnovidci, mají nižší teploty a mají nadbytečná žebra

2. Jak se liší lidé s Rh-negativní krevní skupinou od ostatních?

Lidé s Rh-negativní krevní skupinou jsou jedineční. Je proto zvláštní, že člověk s negativním typem 0 je považován za „univerzálního dárce“. To znamená, že vaši krev lze darovat komukoli, bez ohledu na krevní skupinu pacienta, aniž by to vyvolalo špatnou reakci.

Vědci provádějí testy, aby určili rozdíly mezi Rh-negativními a Rh-pozitivními lidmi. Některé zajímavé a neobvyklé schopnosti souvisí s Rh. Negativní krevní skupina je spojena se zvýšenými mentálními schopnostmi a vyšším IQ, na druhou stranu je tělo těchto lidí méně vyvinuté. U lidí s touto krevní skupinou jsou často běžné modré nebo zelené oči a červené nebo blond vlasy.

Lidé s Rh-negativní krevní skupinou jsou často duchovní, mají nižší tělesnou teplotu, jsou citlivější na teplo a sluneční záření a nejsou schopni dostat krevní transfuzi od Rh-pozitivního dárce. Někteří mají také přebytečné obratle nebo žebra.

Krevní skupina Rh negativů nesleduje původní evoluční vývoj. Jako by někdo dostal další zásah.

Lidé s negativní krevní skupinou nemají v evoluci společného předka s těmi s pozitivní krevní skupinou.

Krevní skupinu Rh negativních nelze naklonovat, druhou ano.

Nikde jinde v přírodě nenajdeme Rh negativní krevní skupinu kromě lidí.

Negativci krevní skupiny 0 (-) jsou univerzální dárci, krev bez čistých antigenů.