Madonna ani nevstane z postele. Zvrací a turné nejisté

I v domácí péči však její stav není dobrý. Podle zpráv zahraničních médií je Madonna stále vážně nemocná. Zdroje blízké zpěvačce uvádějí, že je stále upoutána na lůžko. Zeslábla natolik, že není schopna dělat nic jiného než ležet. Navíc se opakovaně trápí zvracením.

Navzdory plánovanému zahájení jejího nového turné Celebration již v polovině července, je nejisté, kdy se Madonna plně zotaví a bude dostatečně silná na to, aby zvládla první koncert. První show, která se měla konat ve Vancouveru, byla již vyprodána. Nicméně, není jasné, kdy bude Madonna zcela zdravá a silná a bude schopná úspěšně vystoupit.

Madonnin zdravotní stav se zlepšuje, avšak stále je pod pečlivým dohledem lékařů. Očekává se její úplné zotavení. V důsledku toho musíme dočasně zrušit všechny závazky včetně plánovaného turné. Guy Oseary, manažer zpěvačky, ve svém oficiálním prohlášení oznámil, že brzy budou poskytnuty další podrobnosti, včetně nového termínu zahájení turné a přesunu koncertů.

Podle informací ze zákulisí se zdá, že Madonna se ocitla v současných problémech kvůli své vlastní neuváženosti. V showbyznysu je známa svou tvrdohlavostí, zejména pokud jde o pracovní povinnosti. Chtěla se vyrovnat mnohem mladším kolegyním, jako je například Taylor Swift, prostřednictvím svého nového turné. Už měsíc trpěla vysokými horečkami, avšak ignorovala signály svého těla a nadále trénovala několik hodin denně pro otevírací show. Toto vedlo ke zhoršení infekce, která ji přivedla na lůžko v vážném stavu.