Matka pěti dětí adoptovala další tři děti svého mrtvého souseda! Karma zaklepala na její dveře

Tisha, která vyrostla v sirotčinci, věděla, že nikdo jiný si tím, čím děti projdou po smrti své matky. Žena již dokázala být naplněna láskou ke třem dětem dalších lidí. Kromě toho se děti navzájem již spřátelily.

Navzdory skutečnosti, že se rodina Bosheminů nevyznačovala prosperitou a jejich dům již sotva ubytoval sedm lidí, udělal pár zoufalý krok: po Audreyině smrti adoptovali všechny její děti.

Takže ze dvou rodin se ukázala jedna velká. Noví rodiče obklopovali pěstounské děti s neuvěřitelnou laskavostí, péčí a podporou a jejich děti dobrovolně sdílely své ložnice, skříně a koupelny se svými novými sestrami a bratrem.

Děti však vyrostly a nebylo pro ně příliš pohodlné žít v takových stísněných podmínkách. Ve stísněném domě nemohlo dojít k žádnému osobnímu prostoru: někdo spal v kuchyni, někdo na chodbě …

Jednoho dne Tisha zaklepala na dveře. Když se místní televizní kanál dozvěděl příběh této hrdinské ženy, rozhodl se rodinu překvapit. Bosheminové dlouho snili o rozdělení jedné školky na dvě malé ložnice a televizní kanál jim s tím dobrovolně pomohl.

Po několik dní se rodina usadila v hotelu a v jejich domě začaly vřít práce. Záležitost se samozřejmě neomezovala pouze na instalaci jedné stěny: nejlepší designéři a inženýři vyvinuli zcela nový interiér domu, ve kterém bylo místo pro každého! Když rodina vstoupila do zrekonstruovaného obydlí, jednoduše ztratila řeč. I ve vašich nejdivočejších snech.

Bosemíni si takovou věc nedokázali představit. Děti plakaly štěstím a nemohly se nabažit svých nových ložnic. Rodiče obdivovali funkční obývací pokoj a kuchyň. Stačí se podívat na to, jak se jejich domov změnil!

Ale to není vše. Televizní kanál předal rodině výroční certifikát za bezplatný nákup potravin a 18letý syn dostal peníze na nákup vlastního domu!

Když se Boshemins uchýlili k úkrytu tří osiřelých dětí, nemohli ani pomyslet na žádný osobní prospěch. Právě tato nezištnost zvítězila nad lidmi! S dary obyčejných měšťanů a penězi patronů získala tato rodina dárek, o kterém se jim ani nesnilo!

Zdroj.Lunanews