Měsíc narození ovlivňuje, u kterých nemocí jsme nejvíce ohroženi!

Duben

Celebrity z dubna jsou nejvíce vystaveny rakovině. Jsou pesimistické a často mají faryngitidu. Jsou také náchylní k alkoholismu.

Květen

Nejzdravější děti se rodí v květnu! Bohužel ve stáří mají sklon k roztroušené skleróze a depresi, která vede k sebevraždám častěji než u ostatních.

Červen

Červen Děti nehřeší chutí. S věkem jsou náchylní k srdečním problémům. Kromě toho jsou také nejoptimističtější!

Červenec

deprese? Ne pro ty, kteří se narodili v červenci! Mají problémy s kosterním systémem a cukrovkou. Mají také nejmenší počet vlastních dětí ve srovnání s ostatními měsíci.

Srpen

Lidé narození v srpnu trpí alergiemi na prach a roztoče. Mají však velmi silné srdce a nízké riziko rakoviny.

Září

Lidé, kteří mají narozeniny v září, mají často problémy s kůží, trávením a dýcháním. Jsou však odolnější vůči kardiovaskulárním onemocněním a cukrovce.

Říjen

Pokud máte narozeniny v říjnu, pravděpodobně již máte vysokou toleranci bolesti. Pro ty, kteří se narodili tento měsíc, mají vysokou křehkost kostí. Kromě toho jsou také náchylné k onemocněním dýchacích cest. Žijí však nejdelší a nemusí se bát srdečních problémů nebo vysokého krevního tlaku.

Listopad

Virové, kožní a neurologické infekce … Lidé, kteří se narodili v listopadu, se s nimi musí denně vypořádat. Jsou však odolnější vůči nadváze, cukrovce a problémům s oběhovým systémem. Jsou také mimořádně plodní!

prosinec

Každý, kdo se narodil v prosinci, ví, že jeho tělo je stále pohmožděné. Prosincové děti jsou navíc nejvíce náchylné k duševním chorobám, jako jsou deprese a schizofrenie. Místo toho mají silné srdce a žijí déle než většina ostatních.

Zdroj:Podaj.pl