MĚSÍC NAROZENÍ VÁM NAPOVÍ, KE KTERÝM CHOROBÁM JSTE NÁCHYLNÍ. ZDE JE SEZNAM!

Červen:

Lidé narození v létě mají pozitivní pohled na svět, ale přesto je charakterizují výkyvy nálad. Tento výkyv nálady se může stát psychologickou poruchou, jako je bipolární porucha nebo maniodepresivní psychóza. Muži narození v červnu jsou náchylní k chronické bronchitidě a srdečním chorobám, zatímco ženy jsou náchylné k artritidě, inkontinenci a revmatismu.

Červenec:

Lidé narození v červenci pravděpodobně vyvinou astma, artritidu, nádory a chronickou bolest krku.

Srpen:

Ti, kteří se narodili v srpnu, mohou být náchylní k následujícím onemocněním: muži s osteoporózou, astmatem a problémy se štítnou žlázou; u žen může dojít k revmatismu, artritidě a trombóze.

Září:

Ti, kteří spatřili světlo světa na podzim, jsou poněkud impulzivní osobnosti. Díky slunečnímu svitu jsou ti, kteří se narodili tento měsíc, méně náchylní k depresím. Muži narození v září mohou trpět osteoporózou, problémy se štítnou žlázou, astmatem a ženy s nádory. Dobrou zprávou je, že u dětí narozených tento měsíc je nepravděpodobné, že by vyvinuly chronická onemocnění.

Říjen:

Muži narození v říjnu mohou očekávat problémy se štítnou žlázou, migrény, ženy s anémií, vysokým cholesterolem.

Listopad:

Muži narození v listopadu mají větší pravděpodobnost chronických kožních onemocnění a problémů se srdcem nebo štítnou žlázou. Ženy narozené v listopadu mohou mít infarkt, zácpu nebo křečové žíly, ale během menopauzy nebudou mít žádný problém.

Prosinec:

Muži narození v posledním měsíci roku mají větší pravděpodobnost vzniku katarakty, deprese a srdečních problémů. U žen se pravděpodobně vyskytuje astma, trombóza a chronická bronchitida.

Zdroj.esoteric