MĚSÍČNÍ HOROSKOP LÁSKY NA PROSINEC: Zde je to, co čeká vaše znamení zvěrokruhu

Váhy
Prosinec/prosinec bude pro Váhy aktivní. Čekají je různé výlety, a tak se zvyšuje pravděpodobnost setkání s budoucím partnerem.

Během dovolené v romantické zimní destinaci se může stát mnoho lákavých seznámení a nabídek.

Hlavní věcí je být otevřený novým známostem a příležitostem, abyste cítili atmosféru romantiky. Osud je vám nakloněn.

Štír
Štíři měli velmi vášnivý listopad/listopad, takže nyní můžete zjistit, s kým se chcete hlouběji spojit a které vztahy ve skutečnosti nemají budoucnost.

Obecně budete chtít klidné romantické večery, tanec, gurmánskou kuchyni a novoroční vůně.

Můžete také relaxovat s péčí, různými salonními procedurami a masážemi. Klidné procházky s partnerem nebo společné sledování televizních pořadů pod teplou přikrývkou vám pomohou obnovit duševní sílu.

Střelec
Prosinec/prosinec je váš měsíc, který vám dodá maximální kouzlo. Rodinní zástupci ohnivého živlu si udrží láskyplnou náladu a osamělí lidé budou moci navázat zajímavé známosti.

Období do 10. prosince bude pro toto znamení zvěrokruhu obzvlášť šťastné, protože planeta lásky Venuše bude ve vašem znamení.

Klidně se vydejte s partnerem na procházku do umělecké galerie, na kluziště nebo si dejte romantickou večeři při svíčkách. V duši bude stav harmonie a radosti.

Kozoroh

Kozorozi, štěstí ve vztazích vás bude následovat po 10. prosinci/prosinci. Na začátku měsíce budete mít zásobu energie a budete plnit rutinní úkoly, abyste později měli více času na spřízněnou duši. Kromě romantiky očekávají představitelé tohoto znamení zvěrokruhu také výrazné materiální bonusy.

Kozorozi, očekávejte dárky a překvapení od svých vyvolených. Ti, kteří ještě nikoho blízkého nemají, budou mít možnost se potkat na akci.

Podívejte se blíže, možná vás osud svede dohromady na novoročním firemním večírku nebo v kruhu přátel.

Vodnář
Prosinec/prosinec bude pro Vodnáře příznivý. Dosáhnete hodně komunikace, flirtování a romantiky. Je pravda, že je lepší dát přednost klidnému formátu zábavy.

To pomůže šetřit energii, zvláště když se cítíte vyčerpaní. Zástupci tohoto vzdušného znamení zvěrokruhu pocítí také nával nápadů, ale nespěchejte s jejich realizací: nechte je na leden/leden, kdy retrográdní pohyb planet přinese štěstí.

V nadcházejícím roce 2023 očekávají Vodnáři mnoho milostných úspěchů.

Ryby
Prosinec/prosinec bude pro Ryby skvělý. Planeta Jupiter přinese štěstí a Venuše vás bude koncem měsíce provázet v milostných vztazích.

Rodinné Ryby dokážou připravit dlouhé hostiny s hudbou a zábavou a osamělé Ryby mohou někoho potkat při oslavě na Silvestra.