Minulé životy podle numerologie: Kým jste byli a jak vás ovlivňují?

Životní číslo 5

Jste reinkarnovaným svůdníkem. V minulosti jste byli mimořádně atraktivní osobou. Svého charisma jste ale zneužívali a pohrávali jste si s lidmi jako zdatný manipulátor. Nebrali jste ohledy na druhé. V tomto životě se karta obrátí, a vy budete druhým dodávat sebevědomí a podporu.

Životní číslo 6

V minulém životě jste trpěli zdravotními problémy. Některé z nich vás mohly sužovat i celý život. Nemusely to být jenom potíže fyzického rázu, existuje možnost, že jste trpěli i duševní poruchou. Péče o vás byla pro vaši rodinu náročná. V tomto životě byste se měli dobře starat o své zdraví, to je vaše karmická lekce.

Životní číslo 7

Ať už jste v minulém životě dělali cokoliv, snažili jste se v tom být nejlepší. Charakterizovala vás totiž dravost a soutěživost. V tomto životě můžete mít problémy navázat opravdová spojení s druhými – najít si kamarády či životní lásku. Bude vám vyhovovat žít nespoutaný život.

Životní číslo 8

Jste tady, abyste se poučili ze svých minulých chyb, které způsobila vaše nezodpovědnost. V tomto životě budete mít tendence popírat realitu a vidět jen to, co chcete. V tomto životě musíte přestat bezcílně bloumat z místa na místo. Najděte skutečný smysl života a nepodléhejte bludům a fantaziím.

Životní číslo 9

Ve vašich minulých životech jste byli extrémně nespokojení. Jen těžko byste našli nějaká slova chvály pro svá minulá já. Možná jste zažili i velmi těžké časy. Nenáviděli jste dobu, ve které jste žili. V tomto životě je vaší úlohou dívat se na svět z té lepší stránky a najít na všem něco hezkého.