Mocná dvojitá osmička: Proč 8.8. považovat za nejšťastnější den v roce?

Osmička navíc odráží sílu, hojnost a úspěch. Protože jeho tvar tvoří znak nekonečna, má také esoterický význam. Dokonale symetrický tvar dvojitých osmiček znamená dokonalou rovnováhu v životě a má zvláštní význam pro všechny, kteří hledají lásku.

Dnešní vibrace číslo osm dává zprávu o důkladné obnově života a žádá vás, abyste udělali odvážný krok vpřed směrem k touhám, o kterých jste si po zbytek roku mysleli, že jsou nevyzpytatelné.

Uvědomte si své kvality a reagujte zvláště dnes, kdy je štěstí na vaší straně, říká slavný astrolog a autor knihy na toto téma Kyle Thomas.

Pokud si v tento den zachováte pozitivní přístup, existuje potenciál pro úspěch ve všem, co děláte. Kromě toho, že vám bude osmého srpna štěstěna příznivější než obvykle, mohou se stát i další krásné věci – vzhledem k současnému postavení hvězd.

Osmý srpen je výjimečný, protože tehdy Venuše, planeta lásky a krásy, políbí Jupiter, planetu zázraků. Proto je to ideální období k nalezení opravdové lásky, nejen letního dobrodružství. Pokud jste někoho potkali, otevřete oči a srdce dokořán, protože ten pocit může být mnohem silnější, než si myslíte.