Monster Energy drink přináší záhadné satanské zprávy, kterých si za posledních deset let nikdo ani nevšiml

Dále „O“ v Monsteru zobrazí křížek. Je to „antikristovské“ poselství, takže když nakloníte plechovku dnem vzhůru, abyste ji vypili, kříž je vzhůru nohama (proto symbolika čarodějnictví v akci), zatímco vy „Uvolněte bestii“ podle hlavního sloganu Monster napsaného na plechovky a kartony. Zahynou lidé pro nedostatek znalostí , jak řekl Ježíš?

Energetické nápoje Monster mají zelené značky drápů, obrácený kříž, číslo 666 a slogan „Unleash the Beast“
Je tak zřejmé, že dvojnásobný šampion BMX, držitel zlatého medaile z X-Games, Colton Satterfield, se vzdal Monster Energy, protože jeho sponzoři tvrdí, že jejich reklama, slogan a logo jsou nekřesťanské. Stopy po ďáblových drápech na plechovce mohly být klíčem k Satterfieldovi, který nechce mít satanského sponzora, protože nedávno konvertoval na mormonskou víru, navzdory lukrativní dohodě, kterou mu Monster Energy poskytla.

Satterfield je citován slovy: „Takže pro mě dělám, co je v mých silách, abych kráčel vzpřímeně před velmi skutečným a dobrým Bohem, a s některými jejich marketingem a logy to prostě nebylo něco, co bych mohl nadále podporovat.“ Šampion BMX není první, kdo rozpoznal satanská poselství na produktech Monster Energy. Video ženy vysvětlující vše se stalo virálním.

Buď volba „Monster“ je zlá – hromada cukru nebo umělého sladidla
Skutečné zlo spočívá v cukru v těchto monstrózních energetických nápojích. Některé z větších plechovek obsahují více než DVACET čajových lžiček cukru, což způsobí, že hladina cukru v krvi drasticky stoupne, aby později klesla ve formě velkého „krachu“. Jeden 16 fl. oz plechovka Monster Energy obsahuje 54 g cukru , což má celkem přes 200 kalorií. Dělejte to každý den a brzy poté budete bojovat se „zvířecí obezitou“. Ďábel je v detailech.

Rakovina miluje cukr. Prospívá glukóze . Je to hlavní palivo pro rakovinné bujení, cukrovku 2. typu a onemocnění ledvin. Pak přichází eroze zubů. Navíc je známo, že umělá sladidla způsobují syndrom dráždivého tračníku (IBS), chronické bolesti hlavy, nervozitu, úzkost a čekat na to… přibírání na váze. Zhoršuje se to.

Zlé korporace jako Red Bull, Monster a Rockstar dávají peníze do marketingu mladým lidem na akcích extrémních sportů a hudebních festivalech a prostřednictvím sociálních sítí. Sečteno a podtrženo je číst složení všeho, co vy (a vaše děti) konzumujete. Zlo je stejně jako zlo, tak přestaňte přehazovat ten kříž vzhůru nohama a získávat špatnou energii ze špatných zdrojů.

Zdroj:Dailymail