Monster Energy drink přináší záhadné satanské zprávy, kterých si za posledních deset let nikdo ani nevšiml

Většina spotřebitelů, kteří dbají na své zdraví, ví, že většina energetických nápojů obsahuje cukr a/nebo umělá sladidla, která jsou pro vaše zdraví špatná. Ale co když se zdravotní masakr táhne mnohem hlouběji, na jiné úrovni, od pití jako Monster Energy drinky? Dávejte pozor na to, co se chystáte číst a vidět na videu zobrazeném před vašima očima. Ameriku dohánějí uctívači Satana na všech úrovních, zvláště když se podíváte na velké korporace, které ovládají většinu potravinářského, nápojového a lékařského průmyslu.

Podívejme se opravdu zblízka na logo Monster Energy drink, slogany a špinavé výrazy používané na jejich plechovkách a kartonech, které propagují zlé myšlení a závislost na cukru. Nejprve je nahoře mezera v písmenu „M“. Není to propojené. „M“ v Monster má krátký vršek a dlouhý ocas, stejně jako písmeno „vav“ v hebrejštině, které také představuje číslo 6, což znamená, že „M“ v Monsteru je dalším symbolem pro „666“, který je vložen. na každé plechovce Monstrum číslo šelmy v Knize Zjevení.

Navíc, hebrejské jméno „vav“ označuje „spojovací“ písmeno, které znamená „hák“, takže Monster Energy vám podprahově říká, že jste napojeni na nápoj a satanský rituál jeho pití. Jste závislí na „zvířecí energii?“

Pokračování na další straně