Mrazivá předpověď Baby Vangy pro rok 2024

Baba Vanga byla proslulou jasnovidkou díky svému vysokému úspěšnostnímu poměru u svých mnoha předpovědí. Letos se objevily její vize pro rok 2024, a zdá se, že nás čeká obtížné období. Jaké události nám připravuje následující rok?

Baba Vanga se narodila v roce 1911 v Bulharsku. Když jí bylo 12 let, postihlo ji strašné neštěstí, při němž přišla o svůj zrak navždy. Tato tragická událost se stala během silné bouře, která zuřila v její vesnici. Tornádo ji mělo unést pryč z vesnice, a v důsledku nashromážděného písku v očích oslepla. Právě od té doby začaly její jasnovidné vize. Tato událost otevřela dveře do světa proroctví, která se mnohokrát naplnila.

Otázka, zda byly její vize pravdivé, nebo ne, trápí mnoho lidí i 25 let po její smrti. Některé z jejích děsivých proroctví se splnily do detailu, v jiných případech se Vanga mýlila v datu, například při útoku z 11. září, a některá z jejích proroctví se vůbec nenaplnila. V roce 2021 předpovídala, že prezidenti dvou světových velmocí budou v ohrožení – ruský prezident Vladimir Putin měl být zavražděn atentátem a bývalý prezident USA Donald Trump měl přijít o sluch. Nakonec se však nic z toho nestalo.

článek pokračuje na další stránce…