Muž, který předpověděl válku, oznamuje, jak Putin skončí. Šokující proroctví

V průběhu času mnoho astrologů, numerologů a jasnovidců učinilo předpovědi o velkých událostech, které poznamenají osud lidstva, ale také o životech určitých vůdců. Astrolog, který předpověděl válku, také oznamuje, jak kremelský vůdce skončí. Podívejme se, jaké šokující proroctví vyslovil o Putinově smrti.

Šokující proroctví o Putinově smrti

V rozhovoru pro rok 2020 mluvil ukrajinský astrolog Vlad Ross o potížích, kterými Ukrajina projde, ale také o prezidentech Vladimiru Putinovi a Volodymyru Zelenském. Astrolog tehdy předpovídal, že jeho vlast bude v příštích letech procházet velmi těžkým obdobím a jeho výroky mířily na prezidenta Ukrajiny.

Nyní, poté, co Rusko zahájilo invazi na Ukrajinu, se zdá, že se předpovědi Vlada Rosse naplnily. Mezinárodní tisk si tedy klade otázku, zda měl ukrajinský astrolog s Putinovým osudem pravdu. Zde je to, co řekl Vlad Ross o ruském prezidentovi:

„Někteří politologové mě začali citovat a říkali, že Putin oslavil své poslední narozeniny 7. října 2021. S největší pravděpodobností bude rok 2022 posledním rokem jeho života. Nedávno jsem zjistil, že je v posledním stádiu rakoviny.“

Vladimir Putin se podle svých předpovědí letos vzdá svého ducha ve svém bunkru. Vlad Ross také řekl, že po smrti kremelského vůdce bude mír a „Rusko přestane útočit na všechny a mezi Ukrajinou a Ruskem bude dosaženo velmi příznivé dohody, včetně dohody ekonomické. Včetně ropy, plynu.“

Pokračování na další straně