Muž se rozhodl nafotit svou těhotnou ženu. Když se svlékla, zůstal ohromen

Když jí bylo 15 let, lékaři jí diagnostikovali Crohnovu chorobu. Neustále pociťovala nevolnost, trpěla průjmy a dokázala spát i 22 hodin denně. Onemocnění je doprovázeno i silnou bolestí, která se vyřešila až o několik let během operace.

Podstoupila zákrok, při kterém jí odstranili tlusté střevo, konečník a část tenkého střeva, namísto čehož jí nainstalovali ileostomické pytlík. Teprve potom se jí podařilo rozloučit se s touto nepříjemnou chorobou. Někdo by si možná myslel, že se její život skončil, ale Crystal začala postupovat.

I navzdory všemu se jí podařilo najít muže svého života, kterému nevadily tyto fyziologické změny na jejím těle. Ba co víc, stala se matkou a narodili se jim dvě krásné děti!

Samozřejmě, i tyto radostné události s sebou přinesly určité komplikace. Při prvním těhotenství její prasklo střevo a téměř dostala otravu krve. Druhé těhotenství se také neobešlo bez problémů s trávením, ale přesto jsou obě jejich děti živé a zdravé. Crystal je důkazem toho, že i s touto nemocí je možné žít plnohodnotný život, být milována a mít šťastnou rodinku.

Manžel jí pomáhá ve všech oblastech. Chápe, jak důležitá je pro ni jeho podpora a neskrývá ani to, že jeho pocity ke své ženě jsou přesně takové silné, jako když se poprvé setkali.

Zdroj: mysmezeny.sk