Muži se do nich zamilují se zavřenýma očima. 3 ohromující znamení zvěrokruhu, které přitahují každého muže

2. místo – Vodnář

Ženy Vodnáře mají vysoké nároky a nesnaží se je podceňovat, a trvají na tom, aby jejich milenec s nimi zacházel s náležitou úctou.  Jsou smyslné a velmi inteligentní. Vodnář rád chodívá na večírky, ve společnosti se cítí jako královna a vždy je připravena přijmout pozvání na poslední chvíli od toho, kdo se jí líbí. Neví lhát, protože být lhářem.

Nepředvídatelnost žen tohoto znamení zvěrokruhu dělá komunikaci s nimi zajímavou a ne nudnou. Půvabná a skromní Vodnáři mohou zasáhnout partnera fontánou vášně, a dokonce i ty muže, kteří se považují za znalce ženské psychologie. Žena tohoto znamení jedná tak, jak se jí chce a bez ohledu na jakékoliv úmluvy. Její chování k ostatním zůstává naprostou záhadou.

Milují krásné věci, dokonce i lidské tělo. Takže komplimenty na její postavu budou na místě. Žena Vodnář se podílí na životě svého partnera. A to se zatraceně líbí mužům, protože se tehdy považují za potřebných. To je pravděpodobně jedním z hlavních trumfů těchto žen.

1. místo – Panna

Najzvodnejšími v pořadí  jsou Panny. Oni s radostí používají vyjádření podle Čechovově, že všechno může být krásné. Je nejemotivnější než ostatní ženy, ale dobře zvládá své pocity. Její vnitřní touha vždy zůstává tajemstvím. Je vážná a důstojná. Taková je žena – záhada.

Je schopná být velkorysá, trpělivá a laskavá, je také cílevědomá, chladná a vždy podřízena mysli, ne srdci. Ví, co chce muž. Pokud on nerozumí,  ona mu pomůže preanalyzovať situaci . Je skvělý analytik. Její cíle jsou praktické a realistické se správným přístupem. Pokud se vydá, tak se to nestane brzy, a vůbec ne za peníze. Muži v ní často vidí anděla.

Je úžasná hospodářka a matka, zajímavá společnice pro partnera. Sex ji zajímá jen na plození potomků, jak pro potěšení. Je pravidlem, že dobře vypadá až ve starším věku. Její jedinou nevýhodou je – je netolerantní vůči kritice. I je někdo proti její názorům na život, tak nemá u ní žádnou šanci.

Jde o kontroverzní výhry. Při pohledu na rozkošné a šťastné ženy, je těžké říci, že muži více obdivují Váhy, Vodnáře a Pannu jako ostatní znamení. Řekněte nám v našich komentářích, co si o tom myslíte a nezapomeňte sdílet tyto zajímavé informace se svými přáteli na sociálních sítích.

Zdroj:takprosto.cc