Náhradní porodila dvojčata. Testy DNA odhalily něco šokujícího

Stát se náhradníkem, porodit dvojčata a zjistit, že jedno z nich je ve skutečnosti vaše biologické dítě – zní to jako filmový scénář, že? To se stalo pro Jessicu Allen realitou.

Jessica a Wardell Allen byli šťastně ženatí a měli dvě děti. Žena však cítila potřebu pomáhat lidem, kteří nemohli mít své děti, a tak se rozhodla stát náhradníkem.

Narazila na pár z Číny a zahájila léčbu IVF. V dubnu 2016 se dozvěděla, že nečeká jedno, ale dvě děti. Lékař vysvětlil, že je to neobvyklé, ale někdy se vajíčko rozdělí a dojde k těhotenství dvojčat.

Čínský pár zjistil, že budou mít dvě děti, a těhotenství proběhlo bez problémů. Po porodu byla dvojčata podle protokolu rychle odebrána Jessice. Než se to stalo, žena si však všimla, že jeden chlapec byl o něco tmavší než druhý.

O několik dní později poslal čínský pár Jessice fotografii dětí a žena si rychle všimla, že bratři se od sebe velmi liší. Jeden z chlapců vůbec nevypadal jako Číňan, měl stejný odstín pleti jako dvě děti Jessica a Wardell. Pak se žena rozsvítila výstražným světlem, ale rozhodla se téma stejně nezačnout.

O několik týdnů později však čínský pár začal přemýšlet, jestli všechno proběhlo tak, jak mělo. Podstoupili testy DNA a ukázalo se, že nemožné je možné. Bratři nebyli dvojčata. Jak se ukázalo, jeden z chlapců je biologickým dítětem Jessicy a Wardella.

Pokračování na další straně