NÁŠE OSUDY SE MĚNÍ KAŽDÝCH 7 LET! ZJISTĚTE, KTERÝM CYKLUS ŽIVOTA TEĎ JSTE: Zde je to, co vás čeká do 70. narozenin

4. cyklus (21-28 let)

V tomto věku se lidé obvykle věnují kariéře a soustředí se na své ambice. Zaměřují se na získávání materiálních věcí a rozvoj své kariéry. Snaží se něco získat, vyjít z rodičovského hnízda a věnovat se svému životnímu poslání.

5. cyklus (28-35 let)

Ve věku osmadvaceti let si konečně uvědomujeme, že nemůžeme dostat vše, co chceme. Uvědomíme si, že jsou přání, která nelze splnit, a tak začneme snít o něčem jiném. Začneme usilovat o pohodlí a stabilitu místo toho, abychom se snažili o závod s časem a cíli. Začínáme šetřit, uvažujeme o koupi domu, založení rodiny…

6. cyklus (35-42 let)

V pětatřiceti dosahuje naše energie vrcholu. Máme za sebou polovinu našeho životního cyklu a od té chvíle již vstupujeme do zralé fáze. Začínáme se více zaměřovat na duchovní, emocionální rozvoj a něco víc než na materiální věci. Vylučujeme ty věci, které mohou narušovat náš způsob života a začínáme se držet duchovních věcí, co nás činí šťastnými a přináší klid. Přestáváme se bát pravidel, odmítáme temné stíny minulosti.

7. cyklus (42-49 let)

V tomto období se potýkáme s prvními známkami stáří, jako jsou vrásky a šediny. V tomto období začínáme čelit změnám na fyzické i psychické úrovni. Je možné, že v rodině nebo v manželství nastanou změny a nejdůležitější je zachovat v tomto věku sebe, svou pravou povahu a nastolit mír. Cítíme potřebu podřídit se něčemu vyššímu a božskému.

8. cyklus (49-56 let)

V tomto období většinou nastává krize středního věku a klimakteria – období kolísání hormonů. Pak se potýkám s mnoha nepříjemnými fyzickými i psychickými příznaky a mnozí toto období těžko prožívají. Může však být plný skvělých příležitostí více proklínat sebe a své touhy a dělat nějaké nové věci, plnit staré touhy.

9. cyklus (56-63 let)

V 56 letech opět ztrácíme zájem o jiné věci a začínáme se soustředit na sebe. Myslíme na to, že objevíme věčnou pravdu, ztratíme kontakt s věcmi, které nás tížily. Stáváme se tím, čím jsme byli v dětství, ale tentokrát s bohatým vnitřním poznáním a zkušenostmi. Začneme také přemýšlet o svém štěstí, míru a vyrovnanosti. Začneme si více vybírat a milovat sami sebe.

10. cyklus (poslední)

Od 70. roku života až do konce života začíná poklidný koloběh, kdy se chceme věnovat svým bližním, sdílet s nimi lásku a šťastně a v klidu čekat na konec života.

Zdroj.esoteric