Následující tři měsíce změní osud některých znamení na poli pracovním i citovém!

VÁHY

Pokud jste to ještě neudělali, tyto tři měsíce budou časem na důležité rozhodnutí. Už dlouho váháte a vaše srdce neví, co dělat. Teď žádáte partnera, aby vás nechal přemýšlet, teď ho obviňujete, že vás postavil před hotovou věc. Buďte rozhodní a rozhodněte se, co dělat!

ŠTÍR

Čeká vás spousta práce a mnoho povinností, které budete muset splnit. Každý jednotlivě vyžaduje vaši plnou koncentraci, ale někdo vás bude rozptylovat. Jedna postava bude neustále narušovat váš život a váš klid. Proto budete přemýšlet, jak dát věci na své místo.

STŘELEC

Jste sice pilní a nezaostáváte ve svých povinnostech, přesto se dopustíte drobných chyb. Je čas utřídit si své pochybnosti a důvod, který vás vede k chybám. Máte o někoho zájem a je čas mu ukázat, že mu chcete být nablízku. Pokud ji vyhrajete, vaše podnikání půjde také nahoru.

KOZOROH

Možná právě tyto tři měsíce budou obdobím, kdy se váš život úplně změní. Vaše srdce se přikloní k jednomu člověku a vybuduje si k němu krásný citový vztah.Pokud jste byli doposud nešťastní, vaše štěstí se nyní naplní. Jak zazáříte v emoční oblasti, budete zářit i na poli pracovním.

VODNÁŘ

Vaše láska projde velkými změnami, to vše kvůli vašemu špatnému postoji.Byli jste velmi šťastní a spokojení s jedním člověkem, ale stali jste se příliš náročnými. Vaše situace vás zavedou do schizmatu, ale udrží vás jako hrdého a neústupného člověka, který se drží svých aspirací.

RYBA

Nejste připraveni na nové kroky a budete se muset zaseknout. Budou vám nabídnuty nové obchodní nabídky a neměli byste je odmítat. Budete se muset dostat ze slabé finanční situace. Následuje setkání s jedním člověkem, který vzbudí vaši pozornost.