Nejbohatší znamení zvěrokruhu! Ryby nemají ani ponětí, jak peníze získat, ale zato Blíženci vědí

9. místo – Váhy

Váhy věří s celým svým srdcem, že cennosti nemají žádný smysl a vynaložení vašeho života jen na vydělávání peněz je nesmysl. Představitelé tohoto znamení zvěrokruhu ale milují luxusní život, i když je tato skutečnost skrytá. Mimochodem, Váhy se často podílejí na tvůrčích profesích, i když přesvědčí každého, že pravý umělce by měl být hladový.

8. místo – Blíženci

Blíženci jsou skuteční profesionálové co se týče vydělávání peněz. Proč jsou však až na této pozici? Důvodem je, že nevědí, jak se peníze utrácejí. Když si něco vydělají, jsou připraveni to minout kádě-tudy. Řídí se tím, že zítřek už ani nemusí přijít – krize, revoluce, invaze mimozemšťanů … Jaký má tedy smysl šetřit si peníze, pokud se zítřka ani nemusíme dožít?

7. místo – Býk

Přínosy na to, aby si zajistily příjemný život, budou vždy, ale ne více. A bez ohledu na to, jak těžko se Býk snaží, krutý vesmír všemi možnými způsoby nedovolí, aby zbohatl.

Oceňují stabilitu a na pracovišti potřebují pevné záruky: každodenní platbu, dobré pojištění a zaručenou dovolenou. To je vše, co potřebují pro štěstí!

6. místo – Lev

Lev je skutečný král mezi znaky zvěrokruhu a jak je známo, král by neměl být žebrákem! Jejich úspěšný a bohatý vzhled však neznamená, že doma se mají jako králové. Nejednou se stává to, že co se týče bydlení a stravování, umí se uskromnit. Někdy však až příliš …

Když se nacházejí ve společnosti silných a úspěšných lidí, netrvá jim to dlouho a i oni si umí vydělat svůj první milion. Pak i druhý, i třetí …

5. místo – Rak

Peníze jsou pro Rakov životně důležité. Vše co vydělají se snaží přinést do domácnosti a také kvůli tomu si musí být plně vědomi toho, že práce, kterou vykonávají, by měla přinést značné finanční ohodnocení.

4. místo – Beran

Bouřlivý temperament tohoto znamení je motorem pokroku. Už od mladého věku se zapojují do všech druhů finančních dobrodružství. Přirozená odvaha a impulzivnost pomáhají Beranu získat majetek, ale velké množství si nikdy u sebe nenechávají. Finanční blahobyt je jejich věrným společníkem až do posledního dne.

3. místo – Kozoroh

Už od kolébky jsou předurčeni k tomu, že budou vydělávat nemalé peníze. Pro ně jsou smyslem toho, aby vydělávali ještě více. Proč utrácet peníze na maličkosti, pokud mohou investovat velkou částku například do osobního vývoje. Znalosti jsou to, co jim pomáhá vydělávat ještě více. Workoholismus – vrozená patologie, defekt, který jim slouží k dosažení svých cílů mnohem snadněji.

2. místo – Štír

Z důvodu finanční pohody je toto znamení připraveno doslova na všechno! Typický Štír je skvělým obchodníkem. Bohatství však dosáhnou ne dříve, než před 40-tkou. Pokud chytí velkou rybu, pak všichni jejich potomci budou žít jako v pohádce.

1. místo – Panna

Finanční prosperita jim nechybí díky jejich péči a asketice. Přestože jim peníze nechybějí, upřednostní pohodlné oblečení, klidně i za 10 eur, kalhoty jako kalhoty …

Zdroj.esoteric