NEJBOLESTNĚJŠÍ UDÁLOST ve vašem životě: SCHRÁNKA, kterou si vyberete, odhaluje VĚCI Z BUDOUCNOSTI, které vás budou nejvíce bolet

BOX ČÍSLO DVA:

Událost z vaší budoucnosti, která vás bude bolet nejvíce, je, že navždy ztratíte jednoho člověka, na kterém vám záleží.

Ve vašich životech prostě dojde k velké změně a ona bude muset odjet do daleké země. I když se ze začátku budete pořád slyšet a ač se vám bude zdát, že se mezi vámi nic nezměnilo, postupem času vám bude čím dál jasnější, že vlastně ano. To je přesně to, co říkají, že velmi často sejde z očí znamená sejde z mysli. S jejím odchodem ztratíte člověka, který vás miluje, ale který vám rozumí lépe než kdokoli na tomto světě.

Musíte to přijmout, protože osud je prostě takový a nikdo ho nemůže ovlivnit, ať chce, jak chce, a nesmíte zoufat, protože byste si měli vždy pamatovat, že osud nelze změnit. Že existuje důvod, proč někteří lidé nejsou po našem boku a v našich životech.

Udělejte si z toho své hlavní heslo. Mějte na paměti, že karma je něco, co nikdo z nás nemůže pochopit… Ale když něco ztratíte, vždy dostanete něco jiného, ​​možná ještě lepšího.

BOX ČÍSLO TŘI:

Pokud jste si vybrali tento box, bude vás v budoucnu nejvíce bolet to, že budete muset udělat důležité rozhodnutí. Jednoduše budete muset dojít do situace, kdy si budete muset vybrat mezi dvěma věcmi. Nebo dokonce mezi dvěma lidmi.

Budete k tomu nuceni, a přestože se tomu budete chvíli vyhýbat, nakonec budete muset přejít na jednu stranu. Bude vás to bolet, protože vaše srdce bude chtít jednu věc a vaše mysl vám řekne jinou.

Nebude snadné se rozhodnout, co chcete. Tím ublížíte jednomu člověku a to je to, co vám zlomí srdce, protože omylem vytvoříte bolest v jeho duši. Nebudeš vědět, jak jí to vynahradit. Ale to je všechno osud a ona se neptá, co chceš…