Nejhorší horoskop všech dob: Máte odvahu přečíst si, co je napsáno pro vaše znamení?

Panna

Obsedantní – nutkaví neurotici, kteří odbourávají stres úklidem bytu, skládáním zboží a čínského porcelánu. Příliš nároční štípači, kterým příliš mnoho nestačí.

Neznají lásku, jsou bez emocí, s nimi jde všechno o sex.

Pokud existuje jeden znak prostitutky, je to tento. Neustálá analýza ospravedlnění povede k vaší duševní paralýze. Pouze robot může být sebranější a chladnější než Panna.

U panny máš jistotu, když – tak tě bodne do zad. To bude zváženo, analyzováno a potvrzeno jako pro ni nejlepší možnost. Působí tak dobře, že si ani neuvědomíte, že celé dny či měsíce počítal, zda nadešel čas vás zlikvidovat.

A teprve až si bude zcela jistá, odhalí svou zradu. Kde se vzalo tolik talentu pro podlost a necitlivost? Narcisy, kteří se honbou za dokonalostí starají pouze o svůj vzhled, jak tomu říkají.

Je to vlastně plavání ve vašich vlastních sračkách. Panna nemá žádnou vášeň, žádné objetí, žádnou něhu, žádné teplo, všechny slzy, které prolévá, jsou tam, protože sama truchlí.

Nebýt její neurotické nervozity a spěchu v ní (kvůli tikání hodin, když je tak daleko od svého cíle dokonalosti), která se láme a ztrácí racionalitu, mysleli byste si, že máte co do činění s androidem. Nepleťte si ale její okamžiky ztráty kontroly s emocemi.

Je to jen reflex, skákání pokličky na hrnec, který je třeba uvolnit od tlaku, protože voda se vaří. Čistá fyzika. Je věrná pouze sama sobě a to vylučuje všechny ostatní lidi

Váhy

Narcistní schizofrenici, zrcadlo je jejich nejlepší kamarád, naprosto labilní, týden jim trvá, než se rozhodnou, jestli si objednají Coca-Colu nebo Pepsi, jsou tak líní, že je opravdový zázrak, jak vstanou z postele.

Bezcitný, bezcitný, bez krve. Vědí, jak milovat, pouze pokud jste finančně nebo pozičně prominentní.

Slovo přítel neexistuje, ať se jim otevřete sebevíc, nedostanete ani zdaleka tolik, protože vás jen pozorně poslouchají a neotírají karty.

Preferují 1000 krásných lží než jednu bolestnou pravdu, takže jsou nejúspěšnější ve lhaní i sami sobě

Štír

Sebelítostiví sebedestruktivní lidé, kteří svou nenávist sami nevydrží, a tak za sebou musí tahat dalších 100 lidí.

Pokud by zítra nastal konec světa, nebyli by šokováni, pravděpodobně by ho uvítali účastí na sadomasochistických orgiích. Smrt pro ně není nic hrozného a jsou upalováni pro krev a vše, co obyčejnému smrtelníkovi působí hrůzu.

Po nich následuje rys žárlivě majetnických psychopatů. Bez sexu psychicky onemocní a představují si, že se pro ně připravuje spiknutí.

Nejste normální, pokud se rozhodnete říct Štírovi, aby lhal.

Vzhledem k ohromující sérii brutálních scén není radno popisovat detaily vaší tragédie. Pokud nějakým zázrakem máte co do činění s dobrým Štírem (je nějaký?), nabídnou vám sexuální služby.

Štíři jsou citově nevyzrálí, hrubí, zlí, pomstychtiví a zkažení spratci, kteří se ničemu nevyhýbají. Víte, jak se chová malé dítě, když mu ukradne jeho oblíbenou hračku.

Trčí a vzteká se, běsní, pláče, kouše, v tu chvíli tě z duše nenávidí celou svou bytostí. Kdyby byl větší a silnější, s tím emočním stavem neovladatelnosti by na vás skočil a prokousl by se vám hrdlem.

Štíři ovládají takové impulsy po celý život, jediné, co se za ta léta naučí, je maskovat své skutečné motivy a důvody.

Bez ohledu na věk, vyspělost nebo pohlaví, když se noříte hluboko pod ten povrch, který se vám většinou zdá inteligentní, nebezpečný nebo mazaný, dostanete se k emocionálně nezralému člověku na úrovni 5letého dítěte.

Ale neignorujte zášť toho dítěte. Nezapomene na vás, bude spřádat plány, vrátí vám to, když si už ani nepamatujete důvod.

Aby dosáhl svého cíle, nebude se vyhýbat vlastní destrukci. Ať už je důvod jakýkoli, pro ně je to nejdůležitější věc na světě. Štír musí být navždy jediný, že ji miluješ navždy a že už na sebe nikdy nemyslíš.

Střelec

Gambleři a gambleři, baví je osolovat si mozek a jejich nadšení je tak velké, že je docela možné oživovat mrtvé – samozřejmě, jen když to dělají. S hrůzou přiznávají, že o pocitu smutku vědí.

Střelce si neberte ani náhodou, protože když je přesvědčený, že vás miluje, za měsíc to přejde. Pouze pokud nejste tak bohatí, abyste si ho udrželi, nebo nemáte postavení, které mu dává větší moc.

Vyplatí se je přistihnout při lži, protože to spřádá takové zázraky z ospravedlnění, že se to stává neuvěřitelně zábavným zážitkem. Střelci nevědí, jak lhát.

Zní to slušně a krásně? Abyste byli nostalgičtí. Nenechte se mýlit, svatozář nevinnosti je nejmocnější obranou Střelce.

Je smutné sledovat, jak prochází životem. Tvrdošíjně si odmítá uvědomit, že její hodnotový systém je totálně naivní a nevhodný a že se vždycky posere.

Člověk by se divil, co jí jde na tom, prorazit? Mysl určitě ne. Chybí mu vytrvalost a disciplína a manipulace s penězi je nejhorší.

Prostě nemá smysl pro materiální hodnotu nebo ji má, ale je nemocný, většinou umírá v bídě a chudobě. Hrubou pravdou je, že jediná věc, která vás žene vpřed, je naděje ve faktor štěstí.

Někteří vědí a vědí a jiní, jako oni, jediné, co mohou dělat, je doufat ve štěstí. Ten filozofický nesmysl moralisty, kterým prohlašuje snůšku nesmyslů, které nemají se životem a rozumem nic společného.

Kozoroh

Skuteční přímočarí lovci otroků, věří v osud do posledního písmene, slovo odpustit v jejich slovníku neexistuje. Můžete vedle nich žít celý život, být ženatý a nikdy nezjistíte, co vám chtějí říct.

Nedokážou vyjádřit své city slovy, takže místo toho, aby vás milovali, vás často zdraví ‚pojďme do domu‘. Prodali by svůj zadek za společenské postavení.

Je to zbabělec, utíká hlavou bez ohledu na to, jak vysoké je riziko. Utéct a nechat se na holičkách je něco, co dělá a bude dělat celý život.

I když se vám podaří chytit ten hovno, abyste se pomstili, nečekejte potěšení z toho, že uvidíte na její tváři utrpení, když ji šlapete. Protože, tady je další klíčová věc o ní: Je frigidní. Emocionálně negramotný.

Neschopná projevovat své emoce, natož je přijímat nebo poskytovat. Když je čára nakreslena, je příliš pomalá, tmavá a chudá na to, abychom s ní cítili skutečnou radost a uspokojení ze života.

Drž se dál od těch složitých frigidních zbabělců. Uvědomíte si, že vás ovládá někdo, kdo nestojí, neumí a nic neposkytuje.

Ale… Existuje výjimka, pokud najdete kozu, jejíž objetí je teplé a silné, jejíž slzy smutku a radosti jsou na její tváři pravidelným jevem, chyťte ji a nepusťte, protože jste našli čisté zlato.

Vodnář

Bezuzdní svobodní lidé, kteří se 500krát za život ztratí. Byli by kamarádi se všemi, nakonec nikoho nezklamou a ty, co pro ně udělali nejvíc, šourají a zapomenou na to. Věčný zabodnutý do soukromých životů ostatních.

Asi vás nepřekvapí fakt, že podle statistik je většina špionů CIA ve znamení Vodnáře.

Pro přítele udělají během okamžiku všechno, ale všechno to spočítají. Mají tendenci říkat druhým své lži, žijí nejkratší dobu, protože život bez odpovědnosti přináší brzkou smrt.

Že lhal? V žádném případě! co je lež? To neexistuje. Je to iluze. Jen jsou různé pohledy na stejnou věc.

Potřebujeme mít otevřenou mysl a rozumět tomu, co se od nás liší. Nevěří v horoskop. Podstatou Vodnáře je, že se o vás vůbec nestará, co si o ní říkáte nebo myslíte.

Důvod, proč s vámi vůbec je, je ten, že vás považuje za podivína a to v jejich očích stačí na vysoké hodnocení, protože se považuje za nepochopeného, ​​zvláštního, extra cenného.

V podstatě je chudák blbec tváří v tvář jen sám sobě a se špatným výletem v hlavě. Neexistuje nic jiného než hodnotový systém, ve kterém nebudete mít budoucnost sami pro sebe.

Ryba

Sebelítostní mrzouti, čekají, až je někdo přijde utěšit, nedokážou se bez cizí pomoci ani vyčůrat a sebemenší maličkost vnímají jako špičkovou senzaci, takže obtěžují lidi kolem.

O přestávce, kdy mají dobrou náladu, řeší cizí problémy a pak zase propadají depresím – a tak dále. Ryby nelžou. To není možné, jejich náboženství to neumožňuje.

Pravidelně chodí na mši, pravidelně dostávají odpuštění při zpovědi. Ostatně, kdyby to náhodou udělali, Všemohoucí by jim to nikdy neodpustil, jistě by je v tu chvíli spálil bleskem.

Zdroj:esoteric